Кінокомпанія Disney розпочинає роботу над римейком мультфільму "Бембі", класична екранізація якого вийшла у 1942 році. Слідом за "Королем левом", який став одним із найкасовіших проектів і зібрав у світовому прокаті 1,66 млрд доларів, студія ухвалила рішення перезняти "Бембі".

Мультфільм "Бембі" буде представлено в цифровому форматі, де кадри живої природи за допомогою графіки поєднуватимуться з анімованими персонажами. Серед сценаристів проекту - Женева Робертсон-Дворет і Ліндсі Бір, творці картин "Капітан Марвел" та "Бунтар-один. Зоряні війни: Історія". Продюсером мультфільму стане компанія Depth of Field, яка працює над римейком "Піноккіо".

Мультфільм "Бембі", Disney
Мультфільм "Бембі", Disney

Класичний мультфільм про мале оленя вийшов на екрани в 1942 році. Його зняли за мотивами книги австрійського письменника Фелікса Зальтена. Мультфільм розповідав про оленя Бембі: його перші кроки, трагічну смерть матері, зустріч із батьком та перше кохання. Він отримав три номінації на премію "Оскар" - найкраща пісня, найкраща оцінка і кращий звук. Більше того, "Бембі" був улюбленим мультфільмом самого Волта Діснея.

Раніше студія Disney представила екранізації казок "Попелюшка", "Малефісента" (казка "Спляча красуня"), "Пітер Пен", "Красуня і чудовисько", "Книга джунглів" та інші. Попри критику з боку громадськості, яка виступає проти римейків культових проектів, усі роботи стали касовими для Disney.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Парк розваг Disney, фото: afisha.nyc
Парк розваг Disney, фото: afisha.nyc

Нагадаємо, руйнує психіку і самооцінку: батькам пояснили, що таке кібербулінг очима дітей, відео

Як повідомляв портал "Знай.ua", як провести вечір з коханою людиною? Найочікуваніші фільми 2020 року, що подарують незабутні миті

Також "Знай.ua" писав, від Маркл і Гарі до Єлизавети і Чарлза: члени королівської родини стануть героями мультфільму