Еротичний гороскоп на 9 лютого Овен

Сьогодні вас необхідний куточок по затишніше, щоб там дати волю своїм еротичним фантазіям. Якщо у вас є на прикметі комора або шафа, або, на крайній випадок, глибока ніша в коридорі, то спробуйте зайнятися коханням там.

Еротичний гороскоп на 9 лютого Телець

Ніщо так не сприяє сексуальній активності як спільне валяння дурня. Дивно, але чомусь багато хто нехтує таким простим правилом, але ви ж не всі, так що обов'язково скористайтеся ним.

Еротичний гороскоп на 9 лютого Близнюки

Можливо, сьогодні вам доведеться зіграти роль вчителя, через те, що ваш партнер виявиться недосвідченим, або просто скутим. Але не губіться, і розкрийте всю красу сексуального життя для новачка.

Еротичний гороскоп на 9 лютого Рак

Сьогодні день якнайкраще підійде для спільної подорожі, беріть свою другу половинку та мерщій їдьте кудись, набравшись за день неймовірних емоцій, вночі на вас чекає незабутній секс.

гороскоп

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Еротичний гороскоп на 9 лютого Лев

Сьогодні зірки не рекомендують вам звертати увагу на думку вашого партнера. Постарайтеся зберегти вашу самобутність, яскравість і індивідуальність - і тоді ваш секс буде приголомшливим.

Еротичний гороскоп на 9 лютого Діва

У цей день ви будете надавати перевагу любовним іграм спокій і самоті, що може неправильно зрозуміти ваш партнер, якому, навпаки, будуть життєво необхідні інтимні ласки у величезних кількостях. Постарайтеся знайти компроміс між вашими бажаннями.

Еротичний гороскоп на 9 лютого Терези

Сьогодні про близькість з вами може почати мріяти якийсь представник протилежної статі, що цілком може збудити в вас відповідні бажання. Однак крім них в вас, безсумнівно, прокинеться і бажання бути відповідальним за своє і не тільки здоров'я, яке з еротичними бажаннями майже не поєднується.

Еротичний гороскоп на 9 лютого Скорпіон

Зірки радять Скорпіонам розпалювати пристрасть не в них самих, а в їх супутниках життя. Тоді у вас буде дуже насичена еротична програма. Якщо ж ви до того ж злегка присмачите її молоком і медом, то солодше вашого нинішнього сполучення нічого не знайдете...

Еротичний гороскоп на 9 лютого Стрілець

Сьогодні вам буде хотітися спілкуватися багато, часто, безперервно. Звичайно, це дуже добре, що у вас такий хороший настрій, і так якісно розвинений мовний апарат, але хоча б під час сексу постарайтеся не відволікатися на стороннє і помовчати, інакше ваш партнер може спробувати закрити вам рот.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 9 лютого Козоріг

Заради різноманітності вам сьогодні варто знехтувати спідньою білизною і відправитися на променад «без нічого». Це явно розбудить цікавість та ентузіазм вашого партнера.

Еротичний гороскоп на 9 лютого Водолій

Навряд чи вас нагородять навіть ласкавим поцілунком. Вся справа як завжди в зайнятості і нестачі часу у вашого партнера. І нічого з цим не поробиш. Так що заздалегідь запасайтесь книжкою, шоколадом або пультом від телевізора.

Еротичний гороскоп на 9 лютого Риби

Підвищена емоційність вашої натури може отримати сьогодні нове підтвердження. Направте цю енергію в русло еротики і сексу. Влаштуйте своєму партнерові сексуальний ураган!

Нагадаємо, команда дослідників з різних країн світу змогла схрестити свиню з людиною, в результаті вони отримали життєздатний ембріон.


Як повідомляв портал "Знай.uа", у лютому деяким знакам Зодіаку слід проявити обережність у різних аспектах життя.


Також Знай.uа" писав, що астрологи поділилися свіжим гороскопом і розповіли, що чекати деяким закоханим знакам Зодіаку цього місяця.