Еротичний гороскоп на 10 лютого Овен

Ваша увага сьогодні розсіяна. Перед заняттям любов'ю постарайтеся прибрати з поля свого зору речі, які можуть вас відволікти. І вимкніть телевізор, інакше всі старання вашого партнера зійдуть нанівець.

Еротичний гороскоп на 10 лютого Телець

Сміх продовжує життя, а гумор у цілому сприяє травленню. Так що хороший жарт шкідливим ​​не буває. Але остерігайтеся вульгарності - можна налякати потенційного партнера. Жартуйте в міру.

Еротичний гороскоп на 10 лютого Близнюки

Так, як очікування посилює бажання, постарайтеся хоча б на один день відмовитися від телефонних дзвінків та інших віртуальних комунікацій з вашою коханою людиною. Дайте їй скучити, щоб стати ще привабливішим в очах партнера.

Еротичний гороскоп на 10 лютого Рак

Сьогодні затишно себе ви будете відчувати тільки з однією людиною, з вашою половинкою. Вам потрібна підвищена увага і подвоєна доза спілкування. У тому числі інтимного, зрозуміло.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Еротичний гороскоп на 10 лютого Лев

Сьогодні у пориві пристрасті ви можете розбити улюблену вазу, ненавмисно змахнувши її зі столу ногою, або грюкнути об підлогу люстру, судомно шукаючи точку опори, щоб досягти максимуму задоволень. Загалом, порада від зірок: бережіть себе і навколишнє вас майно.

Еротичний гороскоп на 10 лютого Діва

Не виключено, що у ваше життя і ваше ліжко несподівано повернеться ваша перша любов. І ви зрозумієте, що хоча минуло стільки років, і ви обидва так змінилися, вас як і раніше багато що пов'язує і все так само шалено тягне один до одного.

Еротичний гороскоп на 10 лютого Терези

Чи не все одно, в останній раз ви сьогодні опинитеся з цією людиною в одному ліжку або вас чекає попереду ще дуже багато пристрасних днів і ночей? Про це ніхто не знає, та й знати не може. Так що зірки рекомендують не думати про майбутнє, а брати максимум від справжнього.

Еротичний гороскоп на 10 лютого Скорпіон

У цей день ви зрозумієте, наскільки ваші стосунки з вашим партнером можна назвати сексуальними, любовними, дружніми або приятельськими. Виходячи із зроблених висновків, вам буде неважко розробити єдину вірну стратегію поведінки, в тому числі і еротичної.

Еротичний гороскоп на 10 лютого Стрілець

Сьогодні ви будете робити все можливе для того, щоб повернути назад своє минуле, в тому числі сексуальне, однак ви і самі будете розуміти, що заняття це безглузде. А коли так, чи не краще дивитися не назад, а вперед, і рухатися до щасливого майбутнього?

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 10 лютого Козоріг

Напевно, немає необхідності в енний раз згадувати про якусь зарозумілість і егоїстичність цього знака, тому що в сексі це може стати плюсом.

Еротичний гороскоп на 10 лютого Водолій

Цей знак Зодіаку найчастіше вважають сексуально пасивним, а все тому, що Водолії спокійні і серйозні, і зовсім не в їх правилах кидатися у вир з головою. Будьте собою сьогодні.

Еротичний гороскоп на 10 лютого Риби

Представники цього знака Зодіаку ті ще ідеалісти, тобто все повинно бути максимально награно: прогулянки під місяцем, ніжні обійми і поцілунки, визнання в любові і лише потім секс. Нагадайте про це вашому партнеру.

Нагадаємо, команда дослідників з різних країн світу змогла схрестити свиню з людиною, в результаті вони отримали життєздатний ембріон.


Як повідомляв портал "Знай.uа", у лютому деяким знакам Зодіаку слід проявити обережність у різних аспектах життя.


Також Знай.uа" писав, що астрологи поділилися свіжим гороскопом і розповіли, що чекати деяким закоханим знакам Зодіаку цього місяця.