Цей день буде помітно поділений на дві частини. Все, що буде відбуватися з вами до вечора, можна назвати дзеркалом стану вашої душі. Енергетика цього дня може зробити вас пасивними, і ви можете навіть піддатися впливу інших людей. Не можна піддаватися ні цьому, ні своїм темним бажанням. Якщо вам сказали щось не найприємніше, можете бути впевнені, що це правда. Хоча і хороші слова теж будуть правдивими. У першій частині можливі конфлікти, безліч неприємностей, вилізе все найнеприємніше. Егоїзм і непорозуміння поламають вам не тільки робочі процеси, але й особисте життя. Головне в цей час мати тверезий розум і об'єктивно оцінювати ситуацію.

Гороскоп на лютий

Краще не вибирати собі парфуми або дезодорант, навіть ароматичні свічки краще вибрати в інший день. Вже завтра вас почне нудити від цього аромату. Для власного здоров'я утримайтеся від пияцтва та куріння, краще займіться очищенням організму. Шкіру теж сьогодні добре очищати різними масками, скрабами і пілінгами. У вашій їжі повинно бути більше горіхів і рослинного масла. А робота буде вдалою тільки та, яка пов'язана з наукою або мистецтвом.

Місячний календар, фото:  sm news
Місячний календар, фото: sm news

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У другій половині доби – після 19:22 – буде небезпечний і напружений час. Досить не так подивитися на людину і відразу ж назріє конфлікт. Зберігайте рівновагу і спокій. Добре було б подивитися в минуле і пригадати, кого ви скривдили несправедливо, попросити вибачення, і пробачити кривдників. Так ви зможете виправити минуле, яке приносить вам зараз багато проблем.

Не беріть у борг і не давайте в борг, вас можуть обдурити, так і будь-які справи з грошима і бізнесом краще відкласти на інший день. Досить одного безрозсудного вчинку, щоб звівся нанівець весь день. Але ви можете успішно змінити роботу. Якщо у вас травмована психіка, то день буде для вас критичним. Обережніше їжте, так як більша ймовірність отруїтися. Але ось стригтися не заборонено, зачіска сприятливо подіє не тільки на волосся, але і на ваше особисте життя.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua Польща вирішила змінити міграційну політику. Українці можуть збирати валізи і їхати геть.

Також Знай.ua писав, аферисти придумали новий спосіб обманювати людей, будьте обережніше біля банкомату.

Нагадаємо, отримувачів субсидій ще раз перевірять на те, заслуговують вони пільги чи ні.