Як відомо, до кінця світу залишилося зовсім небагато часу. Більшість експертів стверджують, що всесвітній хаос почнеться вже найближчої осені. І всьому виною буде парад планет, який призведе до глобальної катастрофи. А от як цього уникнути – ніхто не знає.

Парад планет

Якщо звернутися до історії, то людство завжди вважало, що подібні космічні явища ні до чого доброго не призводять. Вони справжні провісники руйнівних катаклізмів. Слід зазначити, що в 2020 році в один ряд вишикується чимало планет. У їх число входить не тільки Земля, але і вогненний Марс, Меркурій і Венера. Безслідно такий парад у будь-якому випадку не пройде. І уфологи роблять самі невтішні прогнози з цього приводу. Велика ймовірність того, що вони, на жаль, втіляться в реальність.

Зрозуміло, що про кінець світу говорять не тільки всі останні роки. Але навіть десятиліття, століття. Більшість фахівців скептично ставляться до тих, хто пророкує апокаліпсис в 2020 році. Мовляв, планети вишикувалися в ряд і з більшою активністю. А зараз не буде такого значного впливу на Землю.

Провідні уми, які не вірять в кінець світу, кажуть, що такий парад можна спостерігати не один раз в рік. І цьому можна навіть зрадіти. Зокрема, астрономам.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Парад планет

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що планета Земля продовжує втрачати воду, а грунт осушується, і на поверхні з'являються перші чорні ділянки.

Як повідомляв портал "Знай.ua" астрономи з Чиказького університету виявили, що відкрита в 2017 році екзопланета KELT-9b є найгарячішою з відомих планет.

Також "Знай.ua" писав, що на Марсі виявили солоне озеро величезних розмірів.