Еротичний гороскоп на 13 лютого Овен

Вашому партнерові захочеться внести невеликі корективи в те, як ви дієте в ліжку і взагалі, як бачите любовні ігри. Доведеться стати на захист своїх переконань.

Еротичний гороскоп на 13 лютого Телець

Ви будете дуже сильно старатися щось донести до коханого, але це буде марно. Ніби вас зовсім не чують. Або не хочуть чути.

Еротичний гороскоп на 13 лютого Близнюки

Обережніше, коли будете дивитися в свій телефон в громадському транспорті. Деякий контент може шокувати сусідів. Хоча деякий може змусити познайомитися з вами.

Еротичний гороскоп на 13 лютого Рак

У багатьох справах вам будуть відповідати взаємністю. Секунду тому ви хотіли, щоб цей чоловік запросив вас кудись, і ось він уже це робить. Залишилося думати сміливіше.

Гороскоп на лютий

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Еротичний гороскоп на 13 лютого Лев

Зірки не рекомендують вам займатися реальним сексом. Це може означати дуже багато, але якщо не хочете отримати травму, краще послухайте.

Еротичний гороскоп на 13 лютого Діва

Дівам секс сьогодні не світить, зате вони покажуть себе з духовної сторони. День відмінно підійде для різних розмов і легких романтичних поцілунків.

Еротичний гороскоп на 13 лютого Ваги

Ваші думки будуть тільки й крутитися, що навколо сексу. Неможливо зосередитися в такій обстановці. Щоб вони не заважали вам потрібно парочку з них втілити в життя.

Еротичний гороскоп на 13 лютого Скорпіон

У цей день ви зможете втілити в собі платонічну і фізичну любов одночасно. Так пісня злиття вас двох буде найбільш повною.

Еротичний гороскоп на 13 лютого Стрілець

Зірки радять вам сильно не веселитися, ні на побаченні, ні на вечірці. Проведіть день спокійно, це дасть вам більше задоволення, ніж секс.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 13 лютого Козеріг

Ви можете згадати людину з недалекого минулого і навіть вам здасться, що повернулися теплі почуття. Пора згадати, чому ви зараз не разом.

Еротичний гороскоп на 13 лютого Водолій

Вам можуть перешкодити у здійсненні сексуальних бажань улюбленець коханого або інша тварина. Зробіть все, щоб тваринний світ не заважав вашій тваринній пристрасті.

Еротичний гороскоп на 13 лютого Риби

Подбайте про своє здоров'я, ви будете сильно уразливі. Навіть легка грубість або укус в пориві пристрасті призведе до дуже серйозних наслідків.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, божевільна стихія руйнує Крим. Такого сильного шторму і так багато снігу давно не бачили.

Також Знай.ua писав, Супрун розповіла про лікаря, який раніше продавав немовлят в інші країни, а тепер хоче стати главою медичного вузу.

Нагадаємо, у нашій країні вирішили нарешті позбутися не тільки від ігрових автоматів, але і від онлайн-казино і букмекерських контор. Про багатьох з них ви точно чули. Також забороняють деякі інтернет-видання.