Барахолки, благодійні розпродажі та секонд-хенди є місцем покупок для великої кількості людей по всьому світу. Найчастіше люди купують там одяг, аксесуари і меблі. Проте на цьому пропозиція таких магазинів і ринків не обмежується. Різноманітні дрібниці або чудернацькі дизайни традиційних товарів натякають, що секонд-хенд можу стати полем пошуку різномантіних “скарбів”.

Лицарські лати з барахолки, Facebook

У Фейсбуці створено сторінку під назвою “Weird Secondhand Finds" ("Дивні знахідки з Секонд-хенду)", на якій кожен охочий може поділитись фотографією своєї знахідки. Так серед фотографій знахідок можна побачити знайдену і куплену кимось маску Трампа, маленьке вишукане оббите приємної червоною тканиною крісло для пса чи гнома, цілий вітраж із павою у центрі тощо

Щелепа з барахолки, Facebook

Вітраж з барахолки, Facebook

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Мініатюрне крусло з секонд-хенду

На розпродажах і блошиних ринках можна знати і Дональда Трампа

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше на Черкащині секонд-хенд завалили фалоімітаторами "не першої свіжості", пікантний товар впарюють навіть дітям: скандальні кадри.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кабмін позбавить українців дешевого та стильного одягу: "Нам не потрібні мільйони тонн секонд-хенду".

Також "Знай.ua" писав як "голі" харків'яни штурмували секонд-хенд з кулаками і матюками: дикі кадри.