Мінсоцполітики хоче заборонити ввезення на територію України старих речей в якості гуманітарної допомоги. Українці відреагували на таку новину фотожабами.

Відповідне фото з'явилося у соціальній мережі Facebook на сторінці користувача Марини Пастернак.

На фотожабі зображена відома сцена з мультфільму "Шрек". Герої картини сперечаються про те, як вирішити проблему дефіциту бюджету. Звучать різні варіанти: перестати робити "Маски-шоу" іноземним інвесторам, легалізувати медичний канабіс, гральний бізнес, ввести ринок землі. У фіналі Осел пропонує заборонити секонд-хенди.

Фотожаба про роботу нової влади
Фотожаба про роботу нової влади

Зазначимо, що у Мінсоцполітики пояснили ініціативу на заборону ввезення секонд-хенду в якості гуманітарної допомоги тим, що нині українським законодавством користуються бізнесмени й під виглядом гуманітарної допомоги ввозять в країну секонд-хенд, щоб потім продати його в магазинах.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Секонд-хенд
Секонд-хенд

Нагадаємо, народний депутат від президентської фракції "Слуга народу" Олексій Устенко потрапив у гучний скандал. Він заявив, що Україна нібито сама спровокувала анексію Криму, "прийнявши" у 2014 році закон про мову.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кабмін позбавить українців дешевого та стильного одягу: "Нам не потрібні мільйони тонн секонд-хенду".

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.