Для того, щоб по-справжньому здивувати кохану та почути омріяне "Так", американець Стюарт Шиппі вирішив запустити обручку на 27 тисяч метрів у космос.

Стюарт пілот американських військово-повітряних сил штату Міссурі, і його дівчина Марі Лісман планували відправити в небо пам'ятну монету. Разом з своїми друзями вони роблять це вже не вперше. Однак за кілька секунд до того, як повітряна куля злетіла, Шиппі замінив монетку копією обручки, яку, як він сподівався, його наречена знайде після повернення повітряної кулі на землю.

Все сталося, як і запланував тепер уже наречений, долетівши до потрібної висоти - куля луснула і каблучка впала на землю. Шукали її по GPS-навігатору в кукурудзяному полі. Дівчина не одразу помітила копію каблучки, а звернула на нього увагу після того, як Шиппі встав на одне коліно зі справжньою каблучкою.

Я втратила дар мови! Після довгого дня і важкого пошуку, я була дуже рада, що фінал був таким особливим - розповіла наречена

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 29-річний мільйонер розповів, на що ніколи не витрачає гроші

Також "Знай.ua" писав, що дивовижну місцину в Україні визнали найромантичнішою у світі