В російській столиці сталася дуже дивна історія. Все трапилося з хлопцем Ігорем, йому 30 років. До якогось моменту він вважав, що у стосунках з його дівчиною Настею у них все добре. Пара не так давно з'їхалася, і, здавалося, обидва насолоджувалися кожним днем, проведеним разом. Однак просте селфі, надіслане в листуванні, зруйнувало все.

Після шести місяців стосунків хлопець запросив кохану переїхати до нього в квартиру. Настя не пручалася, і вони почали спільне життя. І все було майже як у казці, поки Ігор не поїхав у відрядження до Мінська. Про це пишуть російські ЗМІ.

Парочка часто листувалася під час розлуки, обмінюючись ніжностями і відправляючи один одному селфі. В одному з таких листувань несподівано розкрився жахливий обман і зрада коханої. Настя надіслала Ігорю селфі з квартири, де вони живуть. І він відразу зрозумів, дівчина зраджує йому.

Селфи Насті, скріншот з листування
Селфи Насті, скріншот з листування

Здавалося б, звичайне фото. Але на задньому плані він побачив ведмедика, і це був як удар блискавки дня нього. Справа в тому, Ігор знав про уподобання Насті до плюшевих ведмедиків. У перші місяці "зустрічей" хлопець закидав Настю такими. Дівчина сама якось зізнавалася, що ніхто з друзів або подруг не дарує їй іграшки, це зазвичай роблять залицяльники, намагаючись потурати примхам красуні. Саме тому Ігорю все стало зрозуміло в той же момент, ведмідь на задньому плані не його. Наступним повідомленням він розлучився з Анастасією.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, розлючений хлопець жорстко покарав колишню: висітиме на кожному стовпі.

Як повідомляв Знай.uа Віторган помстився зрадницю-Собчак з красунею-дівчиною: вона прекрасна.

Знай.uа писав, геніальна помста: чоловік перетворив свято зрадниці на справжнє пекло.