На берег в Мексиці викинуло морське чудовисько. Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Страшне зубасте істота з глибин налякало людей на узбережжі своїм зовнішнім виглядом. На даний момент невідомо походження дивної тварини, якого вже назвали морський чупакаброю.

Його виявили на пляжі в Дестиладерасе. Приголомшені місцеві жителі побачили його вранці в годину припливу. Дивна істота з головою, схожою на дельфіна, гострими зубами і довгим зміїним хвостом покоїлося на пляжі в декількох метрах від води.

Морська чупакабра, фото: La Jornada
Морська чупакабра, фото: La Jornada

Фахівці не змогли зрозуміти, що за тварина перед ними. Для того, щоб визначити вид тварини, його мають намір для вивчення передати до інституту океанографії в Тіхуані.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Раніше в Дніпрі маленька невідома тваринка влаштувала справжній переполох і не на жарт налякала місцевих жителів.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

У Дніпрі люди помітили невідомого пухнастого звіра, який був без очей. Пухнастик втік в лісок, адже суспільство людей йому явно не подобалося.

Хоч звір був маленьким, своєю присутністю він все таки налякав дніпрян. При цьому ніхто точно не знає, хто цей загадковий звір, адже раніше тут не бачили.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, селян під Львовом тероризує зграя скажених тварин, полюють на дітей.

Як повідомляв Знай. ua, під Дніпром помітили особливо небезпечних хижаків, що про них відомо.

Також Знай. ua писав, що у Дніпрі засікли невідоме чудовисько без очей, - сенсаційні фото.