Еротичний гороскоп на 20 лютого Овен

Ви можете проявити нестриманість і бути відвертими, вам сьогодні багато дозволено. Якщо потім виявиться, що все це був сон, а ви так багато чого не спробували?

Еротичний гороскоп на 20 лютого Телець

Вам з коханим краще прийняти ванну разом. Ви так і воду заощадите та заодно налаштуєтесь на потрібний лад. Потерти можна не тільки спинку.

Еротичний гороскоп на 20 лютого Близнюки

Найбільш сильно збуджувати будуть різні розрізи і дірки на вашому одязі. Так що саме час для глибокого декольте або джинсів з розрізами.

Еротичний гороскоп на 20 лютого Рак

День буде хороший для вас тільки в одній справі, в самозадоволенні. Навіть не намагайтеся переконувати партнера або затягувати в ліжко потенційного коханого.

Гороскоп на лютий

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Еротичний гороскоп на 20 лютого Лев

В ліжку від вас знадобиться наполегливість і велике бажання дійти до мети, а саме – доставити задоволення партнеру. Так ви і самі його отримаєте.

Еротичний гороскоп на 20 лютого Діва

Вам може допомогти в спокушанні бажаного об'єкта тільки новий костюм. І додайте трохи морських ноток в нього, щоб утягнути партнера в безодні вашої пристрасті.

Еротичний гороскоп на 20 лютого Терези

Вам треба обережніше поводитися, тому що будь-яке ваше двозначне слово буде розцінено, як натяк на жарку ніч. І не всі претенденти вам сподобаються.

Еротичний гороскоп на 20 лютого Скорпіон

Ви будете дивно мовчазними, а ось ваш коханий буде постійно говорити про свої почуття. От тільки вас хвилюють більш фізичні теми.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 20 лютого Стрілець

Вашому партнеру доведеться усувати ваші страхи з приводу інтимного життя. І це йому добре окупиться, та й вам теж, будьте податливими.

Еротичний гороскоп на 20 лютого Козеріг

Для вас цей день буде часом спокус, коли захочеться погоджуватися абсолютно на все. І буде дуже прикро, коли зрозумієте, що не все вам дозволено насправді.

Еротичний гороскоп на 20 лютого Водолій

Поговоріть з коханим, щоб знати, що вас чекає в майбутньому. Може варто обзавестися додатковим фронтом.

Еротичний гороскоп на 20 лютого Риби

Рибам дістанеться час, коли чуттєвість досягне межі і кожен рух буде приносити задоволення. Насолодіться ним сповна.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua виявляється можна прийти голою на вечірку, а потім потрапити в список Forbes «30 до 30-ти». Історія студентки, яка вплинула на світ.

Також Знай.ua писав, ситуація на Хмельницькому заводі виходить з-під контролю. Екологічну катастрофу не можуть зупинити і жителі протестують, так жити неможливо.

Нагадаємо, незалежно від стажу українці все одно отримають гроші на пенсії. Стало відомо, скільки буде соціальна пенсія і що потрібно зробити, щоб її отримати.