В цей день варто бути дуже обережними, тому що він дуже небезпечний і складний. Скоро буде новий місяць, а його навіть не сильно видно на небі. Це темний час, коли слабшають і люди, і сила, і їх енергія. Вони стають нервовими у стресовому стані, а настрій залишає бажати кращого. День не буде приємним ні в одній сфері. Всі важливі справи по роботі обов'язково відкладіть. Якщо хотіли почати щось нове, в цьому немає сенсу, тому що воно просто піде нанівець. Навіть торгівля не пройде вдало.

Якщо спробуєте завершити справу, яку розпочали раніше, то можете допустити таку помилку, яка затягне вас у чорну смугу. З неї буде дуже важко вибратися, щоб повернути справі колишню велич. Не беріть грошей в борг, і не давайте нікому. Договір або інший важливий документ не слід підписувати, а з собою не носіть багато грошей, можуть обікрасти.

Гороскоп на лютий

З їжі краще виберіть випічку і запечені овочі. Очищайтеся з допомогою води, дотримуйтеся невеликого пост, а також спробуйте прийти до смирення і покаяння. Волосся краще не підстригайте, якщо не хочете, щоб воно погано росло, і неприємностей в житті через це.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

З людьми ви не зможете знайти спільну мову і разом пережити цей день. Швидше за все ви з кимось посваритеся або як мінімум виникнуть розбіжності. Постарайтеся не виявляти гнів, заздрість і ворожість. Всі сварки можуть затягнутися на роки. Єдине, що добре, це те, що ви можете обрубати настирливі і фальшиві зв'язки. Якщо вас образили, відповідайте відразу, а не затаюйте думки про помсту, вони зіпсують вашу душу.

Місячний календар, фото:  Glavred
Місячний календар, фото: Glavred

Звичайно ж, в такий неприємний день не варто вступати в шлюб, перенесіть весілля на деякий час вперед. Знайдіть спосіб захиститися від сильних і складних енергій. Вдома не залишайте жодного темного кута, щоб ніде не концентрувалася темрява.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, з'явилася інформація про те, що людей спеціально підбурювали, щоб вони бойкотували проти прибулих з Уханя. Є навіть докази.

Також Знай.ua писав, метеочутливим людям варто підготуватися, так як нашу планету очікує сильна магнітна буря. Багатьом буде дуже складно пережити цей час.

Нагадаємо, українець вирішив не платити більше за комуналку і зміг зробити собі розумний будинок. Ми розповіли, як він примудрився скоротити витрати на житло в нашій статті.