Еротичний гороскоп на 23 лютого Овен

В цей день вам не слід надто довіряти вашому партнерові і всього того, що він робить з вами в ліжку. Втім, у такий день взагалі нікому довіряти не можна, навіть гороскопам. Тому дійте так, як вам підкажуть ваші інтуїція і почуття гумору.

Еротичний гороскоп на 23 лютого Телець

Якщо, прийшовши додому після довгого і насиченого дня, ви ніяк не можете розслабитися і ласки коханого не викликають у вас ніяких відповідних почуттів, швидше за все, ваша голова, як і раніше забита чимось не тим. Відкладіть ці питання до ранку і у вас все вийде.

Еротичний гороскоп на 23 лютого Близнюки

У цей день вашому партнерові буде страшно навіть уявити, що ваші інтимні відносини можуть рано чи пізно скінчитися. Постарайтеся переконати його в тому, що якщо це і станеться - то швидше за пізно, а не рано, і тут же підтвердіть ваші пристрасні слова не менш пристрасними діями.

Еротичний гороскоп на 23 лютого Рак

Сьогодні ваш колишній партнер може дізнатися про існування нинішнього. Більш того, якимось незбагненним чином він з'ясує деякі інтимні подробиці ваших відносин і або схвалить, або не схвалить їх. Будьте обачними.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Еротичний гороскоп на 23 лютого Лев

Сьогодні ваш партнер із задоволенням підтримає будь-яку вашу ініціативу, якою б божевільної вона не була. Тому якщо ви давно виношували якусь божевільну еротичну фантазію, в цей день можете сміливо її втілювати в життя.

Еротичний гороскоп на 23 лютого Діва

Сьогодні ви є незаперечним доказом того, що жінки люблять вухами. Десятки прекрасних чоловіків можуть зустрітися вам сьогодні, але звернете увагу ви тільки на того, хто зуміє потішити ваш слух приємним тембром голосу або компліментами.

Еротичний гороскоп на 23 лютого Терези

Сьогодні вам не варто відволікатися від свого партнера, навіть на щось куди більш цікаве і привабливе на кшталт нової сукні або захоплюючого футболу. Ваш коханець цілком може не зрозуміти ваших прекрасних поривів і приревнувати.

Еротичний гороскоп на 23 лютого Скорпіон

Сьогодні ви знайдете для себе багато всяких корисних речей, а ще - ідеального партнера для ідеальних інтимних відносин, якщо у вас такого поки немає, а також ідеальний контрацептив, оптимальну позу для отримання максимальних задоволень - в загальному, головне - уважність.

Еротичний гороскоп на 23 лютого Стрілець

В цей день вам доведеться відстоювати ваше право на те, щоб проводити незабутні години в обіймах вашого партнера. Вам доведеться доводити, що ви більш ніж хто-небудь підходите на цю роль, вам доведеться не тільки вашому партнерові, але і людям, до нього небайдужим.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 23 лютого Козоріг

Може саме сьогодні ви і заведете, нарешті, дитину? Заодно і романтичне свято вийде, урочиста же обставина - зачаття майбутнього сина або дочки! Тим більше, що сьогоднішня дата зачаття обіцяє талановитих і успішних дітей.

Еротичний гороскоп на 23 лютого Водолій

Сьогодні ваша підтримка дуже потрібна вашому партнерові. Йому буде погано як морально, так і фізично, і лише ваша щира посмішка і ніжні вишукані ласки допоможуть йому подолати всі перешкоди і знову стати тією людиною, яку ви так цінуєте і хочете.

Еротичний гороскоп на 23 лютого Риби

Сьогодні ви познайомитеся з представником протилежної статі, який був би вельми не проти налагодити з вами ближчі, навіть інтимні стосунки, але це може порушити ваші вже наявні відверті плани. Тому перш ніж погодитися на прозорі натяки, зважте всі "за" і "проти".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, володарі цих знаків Зодіаку, навесні відчують потужний фінансовий приплив

Також Знай.uа" писав, що чоловік і дружина не стриглися майже 20 років, а потім потрапили в руки перукарів, які зробили з них зовсім інших людей.