Найкращий спосіб розібратися в своєму внутрішньому світі і вирішити накопичені проблеми - вести особисті записи. Особливо корисно записувати свої сновидіння.

Коли ми спимо, підсвідомість посилає нам зашифровані повідомлення у вигляді яскравих образів. Приміром, деякі сновидіння виявляють наші приховані тривоги і бажання. Інші допомагають розібратися у складних ситуаціях. А іноді сни і зовсім можуть вказати нам шлях до внутрішнього росту і навіть підвести до прийняття рішень, які кардинально змінять життя.

Здоровий сон, Кордон
Здоровий сон, Кордон

Якщо у вас ще немає звички записувати і аналізувати сновидіння я із задоволенням поділюся тут порадами, які допоможуть продуктивніше працювати зі снами:

1. Лягайте спати з наміром запам'ятати, що вам приснилося. Це найважливіше. Ви навіть можете заздалегідь подумати про те, яку відповідь хочете отримати у сні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

2. Постарайтеся пригадати і записати свій сон, як тільки прокинетеся. Мабуть, цей пункт найбільш складний, оскільки вимагає залишатися в тому ж положенні, в якому ви прокинулися. І це до тих пір, поки не згадайте свій сон.

3. Обов'язково записуйте свої сни в теперішньому часі.

Здоровий сон, МОЗ
Здоровий сон, МОЗ

Коли закінчите описувати сон, дайте йому назву, як ніби це фільм або коротка історія, і поставте дату. На окремій сторінці вашого щоденника складіть покажчик сновидінь. Але головне, записуючи сни, бути на позитиві, аби бува не загнати себе у депресію, раптом насниться кошмар.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, топ крутих лайфхаків, які допоможуть зірвати брехливі маски з невірних і "слуг народу".

Знай.uа писав, мстивий Скорпіон, черствий Водолій, агресивний Овен - руйнуємо стереотипи про знаки Зодіаку.