Еротичний гороскоп на 26 лютого Овен

Обережніше озвучуйте все, що накопичилося у вас в душі останнім часом. Ви можете сильно образити партнера і не отримати розуміння у важливих для вас еротичних питаннях.

Еротичний гороскоп на 26 лютого Телець

Ваша сексуальна енергія ніяк не може знайти вихід. Тому ви і думати не можете ні про що довше хвилини. Пора вилити кудись цей потік.

Еротичний гороскоп на 26 лютого Близнюки

Досягти своїх цілей в житті? Так, сьогодні. А ось спокусити бажаний об'єкт – ні, не вийде. Так вже налаштовані зірки, з ними сперечатися марно.

Еротичний гороскоп на 26 лютого Рак

Найбільш збудливими для вас здадуться спогади про той грубий секс, який колись був у вас. Саме час повторити все ще раз.

Гороскоп на березень

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Еротичний гороскоп на 26 лютого Лев

Не розмовляйте з вашим партнером. У вас буде розуміння іншого роду – на рівні ваших тіл. А словами передати таке буде просто неможливо.

Еротичний гороскоп на 26 лютого Діва

Відчуйте себе не тільки бажаними, але й коханими. В іншому випадку у вас прокинеться така образа, яку буде дуже важко вгамувати.

Еротичний гороскоп на 26 лютого Терези

Терезів чекатиме розчарування в ліжку. Секс з вашим партнером або ж навіть сам партнер можуть виявитися настільки нудними, що радше ви почитаєте нецікаву книгу.

Еротичний гороскоп, фото: pixabay
Еротичний гороскоп, фото: pixabay

Еротичний гороскоп на 26 лютого Скорпіон

У ваших інтимних відносинах може початися новий етап, якого ви явно не очікували. А всьому виною лише пара невинно кинутих слів.

Еротичний гороскоп на 26 лютого Стрілець

Залиште на партнері хоч якийсь предмет одягу, радять вам зірки. Так йому буде не так холодно, але ще й може подіяти збудливо на вас.

Еротичний гороскоп на 26 лютого Козеріг

Не використовуйте відразу всі сексуальні кліше, які знаєте. Якщо вже вирішили вибрати якийсь стандартний наряд для любовних ігор, то нехай він буде один.

Еротичний гороскоп на 26 лютого Водолій

Вам варто тричі подумати, що буде чекати вас в тому ліжку, в яке ви так прагнете потрапити. Є велика ймовірність, що ви будете дуже засмучені у підсумку.

Еротичний гороскоп на 26 лютого Риби

У Риб цей день буде одним з найбільш ніжних за останній час. Тому ніякої брутальності в сексі, тільки біла білизна, легкі поцілунки і м'які дотики.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua в Україні почала поширюватися нова група смерті, як раніше був Синій кит. Суїцидальна гра родом з Росії вже полює на життя підлітків. Кураторів дуже складно відстежити.

Також Знай.ua писав, Нафтогаз порадував українців хорошими новинами, стало відомо, скільки будемо платити за газ за лютий. Також прес-служба розповіла, чому тепер ціна буде такою.

Нагадаємо, глобальне потепління вже зачіпає весь світ, але скоро візьметься і за Україну. Деякі міста можуть зовсім піти під воду. Стало відомо, кому варто вже починати будувати ковчег для цього «біблійного потопу».