Міжнародні волонтери перевезли лева на прізвисько Льова і ще трьох хижаків у центр Love Lions Alive у Свінберні, що в Південно-Африканській Республіці. Цю тварину було врятовано із приватного зоопарку сім'ї Падалко в Покровську, що на Донеччині. Про це повідомляє ІА "Вчасно". "Минуло кілька днів з того часу, як леви приїхали в Південну Африку, ми побачили відео і фотографії і отримали повідомлення від Енді, що у них все добре", - повідомляє зоозахисник Лайонель Де Ланж. Варто відзначити, що в центрі Love Lions Alive в ПАР проживає вже 17 левів. Його заснували Енді і Ліна, вони вже заявили про те, що готові забрати й інших звірів-переселенців.

Льова, фото - Facebook\Lionel De Lange
Льова, фото - Facebook\Lionel De Lange

Що стосується донбаського Льови, то він близько року жив у Василівському центрі HomeZoo в Запоріжжі, коли його туди привезли він перебував у жалюгідному стані, був дуже виснажений. Тварину відібрали у власника приватного зоопарку "Парк Покровського періоду" Ігоря Падалко. Вже в Васильківці лева прихистив Олександр Пилишенко, там в HomeZoo він отримав справжню турботу, реабілітацію та лікування. Тепер звір живе у відкритому вольєрі площею 1 га у звичній для хижака обстановці. Загалом, з України до Південної Африки доставили чотирьох левів одночасно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дніпряни повстали проти скандального цирку братів Гертнер.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що на польському кордоні тиждень "маринують" тигрів.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Києві популярний ТЦ зганьбився через папуг.