Любовний гороскоп на 5 березня Овен

Ви можете почати згадувати про той час, коли недоліків у вашому коханому не було видно так сильно. А тепер ви навіть не знаєте про яке з них більше сумувати.

Любовний гороскоп на 5 березня Телець

Зверніть увагу на очі коханого. Вони покажуть вам набагато більше, ніж те, що він говорить. І ніякий натяк не зрівнятися з їх вираженням.

Любовний гороскоп на 5 березня Близнюки

Щоб поспілкуватися з партнером, вам потрібно бути веселими. Цього буде важко досягти, але саме такими він захоче вас бачити.

Любовний гороскоп на 5 березня Рак

Через любов ви пригадаєте, як це відчувати політ, свободу і безмежну силу. Не втратьте це відчуття, навіть якщо втратите любов.

Гороскоп на березень

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Любовний гороскоп на 5 березня Лев

Леви можуть допустити жахливу помилку, яка сильно зіпсує ваші відносини. Обережніше зі словами і з ризикованими діями.

Любовний гороскоп на 5 березня Діва

Зверніть більше уваги на те, як поводиться ваш коханий в компанії або на вечірці. Це його справжня природа.

Любовний гороскоп на 5 березня Терези

Навіть ваша друга половинка може почати дратувати вас не менше інших. Варто обмежити контакти з ним, і не тільки фізичні, потім наговоритесь.

Любовний гороскоп на 5 березня Скорпіон

Ви зрозумієте, що у вашій парі абсолютно немає довіри один до одного. Тому виникнуть дуже неприємні ситуації і спори. Спробуйте просто повірити.

Любовний гороскоп на 5 березня Стрілець

А ось ви занадто багато уваги приділяєте своїй коханій людині. Він просто не встигає скучити за вами. Дайте йому відпочити хоч деньок.

Любовний гороскоп, фото: pixabay
Любовний гороскоп, фото: pixabay

Любовний гороскоп на 5 березня Козеріг

Не забувайте підтримувати вашого коханого чоловіка навіть такими простими словами, як «Доброго ранку». Елементарна турбота може сильно підняти йому настрій.

Любовний гороскоп на 5 березня Водолій

Ваш коханий може перестати розуміти, чому все відбувається саме так. А ви, швидше за все, не зможете або не захочете йому на це відповідати.

Любовний гороскоп на 5 березня Риби

Риб у житті чекають деякі зміни. Не сильно кардинальні, ви вже знаєте цю дорогу, а от чи захочете нею піти чи ні – вибір вашого серця.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua у Чернівцях вже є перший хворий коронавірусом. Сусіди прийшли видворяти його дружину з дому і зібралися на мітинг протесту під її будинком. Такого Середньовіччя ви давно не бачили.

Також Знай.ua писав, українцям обіцяли індексацію пенсій, але її знову переносять. Громадяни вже почали рахувати, скільки доведеться втратити грошей через перенесення. Ось таке осучаснення в Україні.

Нагадаємо, українським вчителям в кінці коду підкинуть солідний подарунок в розмірі 20 тисяч гривень. Але не всім перепаде, доведеться для цього бути молодим і не мати великий стаж роботи.