Вже склалася багаторічна традиція, що чоловіки напередодні 8 березня активно вибирають в квіткових магазинах і кіосках букети. Можна зауважити, що різноманітність кольорів досить велика і очі просто розбігаються. Мало хто замислюється, а чи всі квіти, згідно етикету, можна дарувати свої дорогим і улюбленим жінкам.

Обираючи букет важливо врахувати, кого ви збираєтеся привітати – маму, бабусю, колегу по роботі, кохану дівчину або дружину. Для жінки старшого покоління краще вибрати троянди або великі, солідні квіти. Пасуватиме білий колір — так ви покажете свою повагу.

Квітковий ринок, скрін з відео
Квітковий ринок, скрін з відео

Молодий дівчині можна подарувати легковажний букет з тюльпанів або навіть польових квітів: маргаритки, ромашки або дзвіночки. Спеціально для наших читачів ми обрали найкращі приклади кольорів, букет з яких стане неймовірним подарунком:

Пролісок – надія, ніжність, молодість.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Червона троянда – кохання, пристрасть; біла – чистота і цнотливість, скромність і ніжність, таємничість; жовта – щастя, радість, а за іншою версією – недовіра; рожева – найвище щастя.

Ромашка – життєрадісність і щастя, символ милої простоти і ніжності, вірності.

Бузок – краса, закоханість, перші хвилювання кохання.

Тюльпан – символ весни і вічної молодості.

Фіалка – гідність, скромність; невинність, таємна любов.

Хризантема – "ти прекрасний друг", радість, відкритість, веселощі і відпочинок.

Гвоздика – чарівність, жіноче кохання, захоплення, честь і свобода, вірність… Червоні гвоздики – пам'ять про загиблих, повага до подвигів.

Жоржин – каприз, непостійність, швидкоплинне захоплення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, привітання з 8 березня для колег.

Як повідомляв Знай.uа що подарувати на 8 березня мамі.

Знай.uа писав, киянки осідлають "залізних коней" 8 березня - де і коли гарячі байкерши розпустять волосся і заведуть двигуни.