Чому деякі люди носять персні на великому пальці руки? Психологи стверджують, що багато з них носять прикрасу на цьому нетиповому місці для того, щоб хоч якось привернути увагу. Скоріш за все люди відчувають невпевненість у собі, внутрішню уразливість, яку намагаються приховати.
Однак є люди, які навпаки великою кількістю аксесуарів намагаються показати свою перевагу. Та хоч би що там було, більшість молодих людей, віддаючи данину моді, навіть не знають, яке значення має таке носіння персня.

Персні, скріншот: YouTube
Персні, скріншот: YouTube

Побутує думка, що перстень на великому пальці є ознакою нетрадиційної сексуальної орієнтації у дівчат. Але, якщо символ знаходиться на великому пальці лівої руки — дівчина готова до знайомств, якщо на правій руці — закрита від них.
Якщо хлопець носить прикрасу на великому пальці руки, то езотерики приписують йому такі позитивні якості, як самобутність та неординарність. А також і негативні риси: нестриманість, істеричність, примхливість, невпевненість. Скоріш за все у хлопця є сексуальні проблеми і він таким чином "кричить" про них. Неформали ж за допомогою подібних символів дізнаються про собі подібних.
Персні, скріншот: YouTube
Персні, скріншот: YouTube
Таку відмінність люблять і представники деяких сект. Раніше цілителі і лікарі прикрашали себе тонким кільцем, даючи зрозуміти про їхнє відношення до медицини. Однак багато езотериків стверджують, що такою прикрасою людина намагається самоствердитися, бо насправді вона є затиснутою своїми невдачами, особливо в сексуальному житті.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як правильно харчуватися у Великий Піст, аби не набрати вагу — ідеальне меню від дієтолога

Як повідомляв портал "Знай.ua", немиті овочі лише забавка — які продукти здатні згубити життя

Також "Знай.ua" писав, що лише три кроки і зайві кілограми щезнуть назавжди – поради фахівця

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще