Гороскоп на 9 березня Овен

Реалістичний погляд на ситуацію буде подібний до вибуху або удару об землю. Секрет подолання перешкод - в гнучкості, а не в упертості. Не варто занижувати свої очікування тільки тому, що Вас здолали сумніви. Чим менше надій Ви покладаєте на конкретний результат, тим більше місця залишається для приємного сюрпризу.

Гороскоп на 9 березня Телець

Неважко уявити, як би Ви повеселилися, якби не треба було працювати! Справи нехай накопичуються, а у Вас настрій швидше помріяти про краще проведення часу. Можливо, підсвідомість натякає, що Вам і правда пора відпочити. Заплануйте перерву на найближчий час.

Гороскоп на 9 березня Близнюки

Хочеться ясності, але як же непросто буде знайти її! На щастя, складна ситуація не така складна, як здається. Зосередившись на далекій перспективі, Ви не можете прийняти рішення, тому що не бачите деталей. Зараз важливо нічого не вирішувати, поки у Вас не буде на руках всіх фактів. Далі Ваш погляд на речі проясниться.

Гороскоп на 9 березня Рак

Невинні, здавалося б, розмови можуть стати джерелом непорозумінь, так що будьте обережні. Проблем вдасться уникнути, якщо дуже уважно стежити за мовою, але як же це важко! Та й чи треба? Просто кажіть те, що насправді думаєте і в чому впевнені. Так Ви не потрапите в халепу.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Гороскоп на березень

Гороскоп на 9 березня Лев

Ваша тяга до розкоші сьогодні може зрости. Але зовнішність оманлива, і не все те золото, що блищить. Те ж стосується і амбітних планів, які Ви, ймовірно, будуєте. Розмах у Вас істинно наполеонівський! Але якщо зосередитися на речах реалістичних і досяжних, Ви збережете чимало нервів і коштів.

Гороскоп на 9 березня Діва

Часом при змішуванні уяви та інтуїції народжується справжня магія. Ви будете просто вражені потоком креативності, який захопить Ваш розум. Здатність надихати інших на віру в себе також посилиться. Чим драйвовіші Ваші мрії, тим охочіше до Вас будуть тягнутися люди.

Гороскоп на 9 березня Терези

Ви прекрасно бачите всі чудові можливості, які сьогодні відкриються перед Вами, але рішуче налаштовані ретельно оцінити кожну з них. Переглянувши обраний напрям, Ви зможете сфокусуватися на поточному моменті. Нехай Вас ведуть фантазії, але не забувайте і про перешкоди, які потрібно подолати.

Гороскоп на 9 березня Скорпіон

Якщо Ви передумали, це не принесе проблем - головне представити нове рішення терпляче і розумно. Можливо, мова йде про прощення і примирення з людиною, яка Вас образила. Втім, Ви вчините так не по доброті душевній. Просто Вам набридне жити з вантажем образи на душі. Це просто прекрасне рішення! `

Гороскоп, фото Знай.ua
Гороскоп, фото Знай.ua

Гороскоп на 9 березня Стрілець

Якщо хтось може полегшити Вашу ношу, не відмовляйтеся від його/її допомоги. Але не виключено, що Ви просто дивитесь на ситуацію крізь рожеві окуляри і очікуєте від цієї допомоги занадто багато. Потрібно провести чіткий кордон між фактами і фантазіями. Це буде дуже своєчасно і корисно.

Гороскоп на 9 березня Козеріг

День буде насиченим у плані спілкування. Ви зможете уникнути проблем, якщо будете слухати дуже уважно. А ось якщо витати в хмарах, то навіть дуже пряма і проста розмова не обійдеться без складнощів. Просто висловлюйтеся якомога чесніше і по-доброму, і тоді зможете не переживати про свою роль у створенні комунікативного хаосу. `

Гороскоп на 9 березня Водолій

Розшифровка радикальних і незвичайних ідей буде даватися Вам важко, так що сьогодні Ви будете більше схильні прислухатися до чужої точки зору. Ви обожнюєте все нетрадиційне, але сьогодні Вам просто бракує інформації. Не бійтеся звертатися за допомогою до інших людей, які підтримають Ваше прагнення відрізнятися.

Гороскоп на 9 березня Риби

Егоїстичний підхід до спілкування з людьми не вирішить проблеми, а лише створить нові. Важливо більше говорити "ми" і менше - "я". Все вийде, якщо Ви серйозно поставитеся до важливого для всіх питання і постараєтеся врахувати потреби всіх сторін. Постарайтеся дати важливій для Вас людині зрозуміти, що думаєте про неї.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, тепер українцям доведеться платити за світло за повною, жодних пільгових 100 кВт/рік більше не буде.

Також Знай.ua писав, клієнти популярного банку в Україні Monobank під загрозою, явно кульгає безпека.