25-річна модель з Польщі Олександра Садовска забарвила білки своїх очей у чорний колір, через що повністю осліпла на одне око. Про нещасний випадок пише Daily Mail.

Відомо, що Садовска проживає у Вроцлаві. Чотири роки тому вона хотіла бути схожа на місцевого репера Попека, який теж забив свої очі чорним пігментом.

Коли Олександра скаржилася на біль в очах своєму тату-майстру, той говорив, що це нормально і їй потрібно просто прийняти знеболювальні.

Тепер же модель дізналася від фахівців, що повністю осліпла на одне око і скоро осліпне на друге. На жаль, дівчина відновити зір не зможе.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Крім того, виявилося, що тату-майстер тоді використовував звичайне чорнило для тіла, яке категорично не повинно потрапляти на очі людині.

Тепер недосвідченому кольщику загрожує чотири роки ув'язнення в тюрмі. При цьому свою провину він не визнає.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, жінка, яка витратила 14 тисяч фунтів на тіло, осліпла після татуювання очних яблук.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Ліндеманна з'явилося нове татуювання на правій руці незабаром після виходу скандального відео Till The End.

Також портал Знай.uа писав, що у Росії татуйованих матерів порівняли з "приліжковими килимками з арабесками".