Вже пройшов повний місяць і місяць починає спадати, а в цю місячну добу відбудеться чимало дружніх зустрічей і цікавих знайомств. Особливо сильно вам запам'ятаються побачення цього дня. У першій половині дня енергетика буде особливо сприятливою, всі творчі справи підуть на лад. Але все ж вам слід постаратися контролювати сили, тому що ви можете не витримати таку зміну в ритмах.

Це буде день, коли легко знайти внутрішню свободу і можна дозволити собі розслабитися, повністю віддатися веселощам. Однак не втрачайте голову, вас може занести не туди, куди потрібно.

Місячний календар, фото:  pixabay
Місячний календар, фото: pixabay

А ось для рутинної роботи цей день дуже погано підійде, можливо доведеться складати чимало звітів і пересидіти на роботі. А нові справи краще не починати, займіться тими, що почали раніше. Швидше за все будуть невдалими будь-які серйозні переговори. Також постарайтеся не вплутуватися в ситуації, де доведеться бути комусь зобов'язаним. Природно і з боргами не варто мати справи. Але відмінно день підійде для творчих особистостей, а також для торгівлі і подорожей.

Гороскоп на березень

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Будьте обережні, так як можна отримати травму в цей день або заразитися інфекційною хворобою. Не приймайте лікарські препарати, так як вони сильно погано вплинуть на ваше здоров'я. Краще сходіть в сауну або проведіть омолоджуючі процедури. З приводу ліків, не варто їх приймати тільки в тому випадку, якщо їх вам не призначив лікар.

Цей день варто провести в дружній компанії, отримати нові контакти, радіти, співати, грати, танцювати, активно спілкуватися і налагоджувати зв'язки. Для шлюбу цей день також вдалий. Пара живе в любові і гармонії довгі роки.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, враховуючи швидкість поширення страшного коронавіруса по всій планеті, в Україні з'являться спеціальні тести, щоб самостійно перевіряти наявність цього захворювання. Вже навіть відома приблизна ціна.

Також Знай.ua писав, українцям розповіли, по яких предметах буде ЗНО в цьому році, в які саме дати буде проходити тестування учнів 11 класів і до якого числа можна зареєструватися.

Нагадаємо, в кінці березня буде День весняного рівнодення, який вважається дуже незвичайним і навіть магічним днем. Ми розповідали, як можна загадати бажання в цей день так, щоб воно точно збулося.