Відомий український педіатр Євген Комаровський у своєму Instagram опублікував нове відео, в якому розповів підписникам про поширення коронавіруса станом на 10 березня. Так, лікар повідомив, що коронавірус забрав понад 4000 життів, поширився навіть на невеликі острови, паралізував Італію і змусив Папу Римського провести першу в історії онлайн-проповідь.

Крім того, в новому випуску своїх оповідань про коронавірус Комаровський розповів про країни, в яких найбільше випадків зараження цим вірусом, про карантинах в Італії і про те, що Китай тепер більше боїться випадків COVID-19 з-за кордону, ніж власних. Також у своєму відео доктор ще раз порівняв коронавірус та грип, а також розповів про ймовірності повторного зараження і про те, як захистити літніх людей. Ще Комаровський розповів про кмітливість китайських школярів, які не хочуть виконувати домашні завдання. І про те, як міфи про коронавірус призвели до отруєння алкоголем понад 200 іранців. Треба сказати, що в коментарях до відео розпочалася жвава дискусія через коронавірус, здається, панікувати люди стали ще більше, а деякі вважають, що лікар піаритися на хайповій темі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосує за Зеленського.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.