І астрологи, і стародавні народи, і ті, хто вірить у різні знаки і наявність чогось більшого, ніж матеріальний світ, вірять, що День весняного рівнодення – дуже магічний і незвичайний період. Існує повір'я, що в цей день можна загадувати бажання, і вони обов'язково збудуться. От тільки зробити це треба правильно. Ми зібрали для вас кілька варіантів, як загадати бажання у весняне рівнодення так, щоб воно неодмінно збулося.

Знайдіть місце, де вам ніхто не перешкодить. Сядьте і приведіть себе в рівновагу, як моральну, так і фізичну. Ви повинні точно і чітко уявляти, чого хочете, розуміти, що бажання щире і вам дуже потрібно, щоб воно здійснилося. Відкрийте серце і душу природі, весні, сонцю, життю. Зверніться до вищих сил або, якщо ви віруюча людина, до того, в кого вірите. Попросіть направити свою енергію на виконання бажання, скажіть чого хочете і обов'язково подякуйте за допомогу. Подяка дуже важлива.

Весняне рівнодення, фото: pexels
Весняне рівнодення, фото: pexels

Якщо будете просити виконати ваше бажання на природі, то розпаліть багаття. Принесіть до нього будь-які зернові. Подивіться на схід і скажіть своє бажання. Попросіть Всесвіт його виконати. Потім виберіть найбільш сильне дерево в лісі і принесіть трохи їжі.

Якщо ж ви просто хочете позбутися від чогось у житті: від образи, від шкідливих звичок, від відносин з якимись людьми, від тягот – напишіть їх всі на листку, а потім спаліть його.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Також можна не спалювати листок, а навпаки, записати в нього все добре, все, що ви хочете, щоб збулося за півроку. Ви можете туди вписувати поїздки, угоди, поліпшення здоров'я, подорожі, цікаві моменти в своєму житті, абсолютно все. Потім сховайте цей листочок в затишне місце. За півроку все повинно збутися. Коли настане осіннє рівнодення (зазвичай 22 вересня), дістаньте список і спаліть його. А попіл обов'язково потрібно викинути на землю.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua уряд Гончарука відклав індексацію пенсій, через що постраждали багато пенсіонерів, але зараз міністр соцполітики Марина Лазебна поставила це питання першочерговим завданням.

Також Знай.ua писав, екологи панікують через тонни сміття, які йдуть з України в Угорщину. Вже не вистачає ні рук, ні обладнання, щоб очистити річку від побутових відходів. З'явилися моторошні фото цієї ситуації.

Нагадаємо, російські ЗМІ повідомляють, що в так званій ДНР вирішили скасувати державний статус української мови. Сильно хочеться їм зміцнити зв'язки з Російською Федерацією, та і українська мова не знайшла свого місця вживання.