З приходом весни це місце сильно змінюється і захоплює своєю красою – озеро Мічиган, яке знаходиться в Америці покрилося незвичайними крижаними осколками. Річ у тому, що як тільки потеплішає, вода в озері починає швидко танути і виштовхує на поверхню пластини льоду, які в результаті виглядають як уламки скла.

Озеро Мічиган, фото - телеграм-канал National Geographic
Озеро Мічиган, фото - телеграм-канал National Geographic

Це місце полюбилося туристам за незвичайний вигляд – замерзлі брили відмінно підходять для фотографій і селфі. Однак, берегова охорона цього озера попереджає мандрівників, що милуватися красою можна тільки з далеку, адже лід і ці осколки небезпечні. "Лід не є безпечним, особливо в цю пору року. Він, звичайно, руйнується і ламається", – сказав помічник старшого офіцера берегової охорони США Грант Хеффнер. Але навіть просто постояти поруч з таким дивом природи – це вже великий успіх, ще і красивих знімків можна наробити.

Озеро Мічиган, фото - телеграм-канал National Geographic
Озеро Мічиган, фото - телеграм-канал National Geographic

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, вмираюча зірка "зжерла" гігантську планету, масштаби того, що сталося переплюнуло все.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "марсіанський фотограф" зобразив світанок на Червоній планеті.

Також портал "Знай.ua" писав, що NASA готова відправити двох колонізаторів Місяця в космос.