Багато людей бояться п'ятниці 13-го числа, адже цей день оточений міфами і легендами. Хоча, деякі також вважають цю п'ятницю особливим днем, енергетику якого можна спрямувати на благо собі і оточуючим, пише Styler. В цьому році перша п'ятниця 13-го припала на березень, в цей день можна проводити якісь ритуали, які допоможуть залучити в життя бажане і захиститися від темних сил.

Ритуал для виконання бажань в п'ятницю 13-го

Для проведення цього ритуалу вам знадобиться чистий аркуш паперу і три церковні свічки. Перед тим як приступити до ритуалу, вам потрібно зосередитися на бажаному. Дочекайтеся півночі і запаліть свічки, а потім підпаліть листок одній зі свічок. При цьому вам потрібно промовляти в розумі своє заповітне бажання. Коли папір догорить, попіл потрібно зібрати і розвіяти через вікно, сказавши при цьому: "Так буде так!".

Ритуали, ілюстративне фото, Getty Images
Ритуали, ілюстративне фото, Getty Images

Захисні ритуали в п'ятницю 13-го

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Є багато людей, які бояться наближення цього дня і намагаються себе убезпечити. У цьому випадку вам допоможуть захисні ритуали. Так, раніше люди малювали на своїх долонях п'ятикутні зірки, а коли день закінчувався, витирали їх. Можете також спробувати цей ритуал. Але є ще один – для нього вам знадобиться папір, ручка та ладанка з церкви. На аркуші паперу напишіть тест своєї улюбленої молитви, потім цей клаптик паперу в ладанку. Тепер вона стане вашим оберегом, який потрібно завжди носити з собою. Але не забувайте, що такий захисний ритуал буде мати силу лише дол наступної п'ятниці 13-го, яка в 2020 році буде в листопаді. Тоді вам потрібно буде повторити цей обряд.

Ритуали, ілюстративне фото, Getty Images
Ритуали, ілюстративне фото, Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, погода на 13 березня має свої неприємності для українців.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що кращі анекдоти дадуть сил пережити п'ятницю 13 березня.

Також портал "Знай.ua" писав курс валют на 13 березня – долар познущається над гривнею, українцям доведеться несолодко.