1 місце - Скорпіон

Любовний гороскоп, фото: pixabay
Любовний гороскоп, фото: pixabay

Якщо вас не трясло від пристрасті, ніколи не підкошувалися ноги і не тремтів голос від одного погляду - поруч із вами точно не Скорпіон.

Цей знак через своїх небесних покровителів Плутона та войовничого Марса наділений неабиякою сексуальною енергетикою. При цьому, він ніколи не виставлятиме її напоказ відкрито. Наприклад, жінка-Скорпіон не потребує постійно підкреслювати свою привабливість глибоким декольте, високими підборами чи купою макіяжу на обличчі. А чоловік-Скорпіон може бути зовсім не примітним зовні, але "косити" наповал усіх представниць протилежної статі одним поглядом.

Хоча у ліжку невтомним Скорпіонам немає рівних, проте є одне дуже вагоме застереження для тих, хто мріє про інтим із цим знаком - вони настільки ревниві, що навіть уявити собі не можете. Бачили колись торнадо чи виверження вулкану? Знайомтесь, це і є Скорпіон у всій красі, якщо хтось зазіхне на його об'єкт симпатії.

2 місце - Лев

Любовний гороскоп, фото: pixabay
Любовний гороскоп, фото: pixabay

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Лев весь потопає в емоціях і коханні, але при цьому може як швидко спокусити вас, так же швидко і зникнути з поля зору - мовляв, "дякую за чудовий вечір, до зустрічі ніколи".

Найчастіше Леви спрямовують свою сексуальну силу не на серйозні стосунки, а на короткотривалі - приміром, яскравий курортний роман, після якого не потрібні прощання, сльози і повідомлення у месенджер.

За відчуттями секс із Левом нагадуватиме феєрверк - гарно, вражаюче, усі заздрять, але триває недовго.

3 місце - Овен

Любовний гороскоп, фото: pixabay
Любовний гороскоп, фото: pixabay

З Овнами взагалі дуже складна історія. Вони настільки хитрі, що ви навіть не здогадаєтеся, у який момент потрапили на гачок. Це саме той знак Зодіаку, про який складають анекдоти за сценарієм "інтим на п'яну голову".

Марс чередується із Плутоном і перетворює Овнів на шукачів пригод. Можуть таємно фантазувати про секс втрьох і часто змінювати партнерів, але ви ніколи про це не дізнаєтеся, якщо, звісно не вразите в ліжку Овна так, що він (вона) на вас молитиметься.

Є величезний плюс у цього знаку Зодіаку - якщо він з якогось дива (і таке теж трапляється) у когось закохається, то будьте певні, що ви отримаєте вірного і надійного союзника у всіх своїх починаннях. Головне не дайте нудьгувати Овну, аби швидко вам не знайшлася заміна.

4 місце - Водолій

Любовний гороскоп, фото: pixabay
Любовний гороскоп, фото: pixabay

Дехто з астрологів вважає цей знак мало не "фригідним", забуваючи про головну особливість Водолія. Представники цього знаку не ставлять інтимні стосунки на перший план. Для них значно важливіша спорідненість душ і спільні інтереси. Ось тут і починаються найцікавіші "гойдалки".

Якщо вам пощастило і Водолій відчув у вас духовну потребу, помітив спільні риси і вражений вашим інтелектом, тоді у ліжку він видасть вам небувале "шоу".

Не бійтеся пропонувати щось нове - Водолії цього насправді дуже чекають, аби партнер взяв ініціативу у свої руки. Це для них ніби гра, цікаво дізнатися, а що ж буде далі. Головний плюс знаку, вони хоча і здаються таким милими і компанійськими, все одно не будуть вам зраджувати. Навіть якщо сотні найкрасивіших пройдуть поруч строєм, ніби в армії, Водолій залишиться там, де спокійно і весело його душі.

Нагадаємо, астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку не варто боятися старості.

Як повідомляв Знай.ua, оприлюднено список продуктів, котрі підвищують лібідо.

Також Знай.ua писав, що моряк спіймав рибу-тригера з людським ротом.