Ім'я людині дається від народження, а тому неусвідомлено її доля складається по закодованій програмі. Часто буває, як тільки не намагається людина досягти кар'єрного і фінансового зростання, та щоразу її чекають невдачі. Астрологи назвали імена, які ведуть їх до зубожіння, бідності, злиднів.
Чоловічі імена
Олексій — добродушна, м'яка, віддана людина. У нього немає амбіцій і внутрішніх сил для досягнення великих грошей. Також йому не вистачає рішучості, твердості, завзятості у розв'язанні проблем. Він просто від них тікає. В результаті чоловік з цим іменем працює все життя від авансу до зарплати, щоб вистачило на наступний день.

Забобони на гроші, скріншот: YouTube
Забобони на гроші, скріншот: YouTube

Максим до 40 років є активним, успішним, досить цілеспрямованим чоловіком. Однак після подолання цього рубежу він заспокоюється і живе сімейними проблемами. Йому не цікава кар'єра, а гроші відходять на другий план. Разом з ними кудись випаровуються активна енергія та пробивні якості.
Оскар — допитливий хлопець. У школі й інституті навчається на відмінно, але ці здібності не допомагають йому досягти кар'єрного росту. Через невизначеність у професійній сфері все життя змінює професії. Саме через це йому не вдається досягти фінансового успіху ні жодній області.
Жіночі імена
Дар'я має безліч захоплень, хобі, інтересів, але це не допомагає їй у кар'єрі. Дівчата з цим іменем трохи ліниві, романтичні, а у сфері бізнесу потрібні більш пробивні якості. Уже потім між сім'єю і кар'єрою, дівчина вибирає чоловіка з дітьми, стаючи домогосподаркою.
Гроші, фото: Pixabay
Гроші, фото: Pixabay
Римма від природи красива і розумна дівчина. Її приваблива зовнішність, начитаність збирає біля себе багатьох шанувальників. Однак, саме вибір вдалого партнера стає самоціллю дівчини. Вона не має наміру рухатися до фінансового успіху самостійно, а шукає вдалу партію серед чоловіків.
Рита володіє складним характером. Водночас вона працелюбна і присвячує роботі весь свій вільний час. Її високі моральні ідеали, альтруїзм, бажання допомагати людям позбавляють можливості досягти фінансового успіху. В результаті дівчина все життя працює заради шляхетних цілей за маленьку зарплату.
Однак не треба одразу впадати у відчай, оскільки на безгрошів'я і багатство впливає також знак зодіаку, розташування планет і дата народження.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, забобони і магічні ритуали у п'ятницю 13-го, як захиститися від злих сил і привернути удачу

Як повідомляв портал "Знай.ua", місячний календар на 13 березня покаже, що таке небезпека

Також "Знай.ua" писав, що прикмети і повір'я на п'ятницю 13 - чого категорично не можна робити

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще