В 2020 році актриси Софі Лорен виповниться 86 років. Але кожен, хто бачив, як вона виглядає, шокований: це богиня, жінка без віку, чия фігура досі притягує до себе захоплені погляди. Легенда італійського кіно не стала нічого приховувати від відданих шанувальників, і з радістю розкрила секрет періодичної триденної дієти.


Основний принцип Софі Лорен - тримати свої імпульсивні рішення під суворим контролем. Актриса ніколи не переїдає, але й не обмежує свій раціон надто суворо. Завжди їсть невеликими порціями.

У меню завжди входить багато фруктів і овочів, але при цьому актриса ніколи не відмовляється від улюблених страв.

Лорен живе здоровим життям, без шкідливих звичок, п'є багато свіжих напоїв і вживає свіжоприготовлену їжу.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раз в місяць актриса дотримується триденну дієту, ефективність якої доведена роками. Її найважливіший принцип полягає в тому, щоб точно розрахувати калорії, які можна вживати за один прийом їжі.

1 День

На сніданок Софі Лорен п'є 150 грамів апельсинового соку і їсть одне варене яйце. Опівдні акторка їсть овочевий салат і порцію індички з нежирним сиром (100 грам).

Дуже легкий вечеря включає салат з шпинату і 130 грам креветочной пасти. Креветки повинні бути обсмажені в оливковій олії. На десерт вона воліє один фрукт, наприклад, персик.

День 2

Другий день ідеально почати з знежиреного молока - 250 міліграм. На обід овочевий салат з шматочками нежирного сиру. Актриса вважає за краще обідати зеленим салатом, а також стандартною порцією в 130 грам курячого м'яса. На десерт — одна груша.

День 3

Зірка італійського кіно вживає на сніданок сирний тост, але при цьому кисломолочний продукт повинен містити мінімальний відсоток жиру. На обід салат з шматочків курячого м'яса (120 грам). Софії Лорен закінчує третій день дієти лазаньєю, приготовленої з нежирного сиру з листям салату. Десерт — яблуко.

Важливо розуміти, що актриса приділяє велику увагу якості пасти, яка повинна бути виготовлені з твердих сортів пшениці.

На завершення додамо, що підтримує свою фігуру Софі не тільки за допомогою дієти. В її арсеналі багато корисних звичок, у тому числі легка гімнастика після сну. Кожен день вона їсть один йогурт на пивних дріжджах і кілька шматочків ананаса.

Як повідомляв портал "Знай.uа", немиті овочі лише іграшка — які продукти здатні погубити життя

Також Знай.uа" писав, що тільки три кроки і зайві кілограми зникнуть назавжди – поради фахівця