Відомий український астролог Людмила Халанська спробувала виявити зв'язок між коронавірусом і "наукою про вплив зірок". Так, експерт розповіла, що потрібно робити деяким знакам Зодіаку вже зараз. Варто нагадати, що 2020 рік - рік Козерога.

За словами Людмили, знак Козерога зовсім не м'який і ніжний, так і планети, які весь рік йтимуть Козерогом, теж не з приємних. Вже в перші місяці вони продемонстрували свою жорсткість і безапеляційність — саме цим і відрізняється Козеріг і його управитель Сатурн, який в компанії з Плутоном і Юпітером зараз створює обмеження, заборони, неможливість вийти за рамки і вільно рухатися в бажаному напрямку. Про це стало відомо завдяки блогу Людмили Халанскої для "Обозреватель".

Зоряне небо, фото: Pixabay
Зоряне небо, фото: Pixabay

Жодного вільного, незалежного руху при Сатурні та Юпітері в Козерозі бути не може. Ситуація з коронавірусом – один з проявів цього астрологічного впливу, коли люди не можуть вільно переміщатися, змушені дотримуватися обмежувальних заходів, а то і зовсім знаходяться в карантинній ізоляції. Господарює Козеріг і в сфері фінансів, цінних паперів, фондових бірж – на світових ринках теж можливі серйозні потрясіння і падіння.

Коронавірус в Україні, фото: Інформатор
Коронавірус в Україні, фото: Інформатор

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А 2020 рік тільки почався

Але не буває однозначно поганих чи гарних знаків Зодіаку і планет. Тому намагайтеся витягти користь з астрологічної ситуації 2020 року і приділіть увагу тим сферам життя, які безпосередньо пов'язані з жорсткою структурою, правилами та приписами. Це сфери Козерога.

Звернення до офіційних органів, установ, проходження регламентних процедур, оформлення документів, закріплення статусу та офіційного положення, укладення юридичних домовленостей – все це зараз можна і потрібно робити. Займіться у цьому році всіма офіційними та юридичними питаннями, які у вас накопичилися. Зміцніть свої особисті позиції в службовій ієрархії і офіційно зафіксуйте свій персональний статус. Приділіть увагу стосункам з вищестоящими органами і безпосереднім начальством.

Всіх, хто старше вас за віком і званням, у цьому році необхідно слухатися і всім їм підкорятися. Сатурн в Козерозі буде сприяти тим, хто дотримується субординації, виконує приписи і суворо дотримується встановлених правил.

Важливо зазначити, цей рік унікальний в плані можливості отримати користь зі строгості, приписів та законів. Принаймні, вже до кінця 2020 року і протягом наступних кількох років ця ситуація зміниться: лише дотримання законів для досягнення цілей буде недостатньо; доведеться протистояти різним непередбачуваним факторам, які раптово вклинюватимуть, ламатимуть плани і приводитимуть до зовсім несподіваних результатів. Тому не втрачайте часу і вирішуйте просто зараз ті питання, які вимагають чіткості, слідування правилам, обов'язкового офіційного оформлення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, все літо на карантині і сотні тисяч загиблих: інфекціоніст озвучив лякаючий прогноз по коронавирусу.

Як повідомляв Знай.иа перенесення Євро-2020 через пандемію коронавірусу — офіційна заява УЄФА.

Знай.uа писав, китаянка закашлялася на борту літака і спровокувала бійку, епічне відео.