Карантин в Україні - дуже сумне явище. За вікном весна, саме час виходити з зимової “сплячки”, подорожувати і дихати на повні груди, а тут раз - і така зараза, ще й у буквальному сенсі. Коронавірус вже встиг дістати всіх, і новини про нього теж. Давайте пошукаємо позитивне в негативному. Ми зібрали для вас список музеїв світу, які можна відвідати онлайн, істотно заощадивши на авіаквитках. Мандрувати, як виявилося, можна і під час карантину.

Музей Ван Гога

Фото incormatour.com.ua

Про Вінсента Ван Гога не чув тільки ледачий. На сайті амстердамського музею ви знайдете всі роботи знаменитого художника, і помилуватися ними можна абсолютно безкоштовно. Віртуально ви зможете відвідати і інші виставкові зали цього прекрасного міста. І повітря буде просочене вібраціями мистецтва, а не коронавірусом.

Галерея Тейт, Великобританія

Фото vsemuzei.com

Відома у всьому світі галерея мистецтв працює з 1897 року. Часом до Великобританії їдуть тільки для того, щоб її відвідати. Відвідавши сайт галереї, ви зможете помилуватися картинами онлайн. На вас чекає зустріч з найціннішими шедеврами британського мистецтва з 1500 року до наших днів. Також на сайті можна почитати найзахопливіші статті про мистецтво і відвідати онлайн-виставку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Театр-музей Дали

Фото barcelonalove.es

Ви шанувальник своєрідного і загадкового Сальвадора Далі? Що ж, для вас є прекрасна новина. Театр-музей художника-сюрреаліста Сальвадора Далі знаходиться в Каталонії. Але відвідати його можна онлайн. В музеї знаходиться найбільша і різноманітна колекція творів майстра, серед яких "Привид сексуальної привабливості", "Портрет Гала з двома реберцями ягняти, балансують на її плечі", "Кошик з хлібом", "Галатея зі сферами" і так далі.

Національний музей Жінок у мистецтві

Фото hisour.com

Це єдиний музей, де можна побачити твори мистецтва, створені виключно жінками. Сама будівля розташована у Вашингтоні, США. Прогулятися онлайн можна на сайте.

Метрополітен-музей

Фото vnewyorke.com

Ще одне місце в США, яке цікаво буде відвідати. Музей мистецтв "Метрополітен" вважається одним з найбільших і є четвертим по відвідуваності художнім музеєм світу. Серед експонатів роботи Уолкера Еванса, Діани Арбюс, Ван Гога, Джексона Поллока і Пабло Пікассо, а також виставка інституту костюма і т. д.

Нагадаємо, коронавірус "посадив на карантин" навіть Бога , на храми і церкви в Києві повісили замки.

Нагадаємо, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.