Стример із США Меттью Mizkif Рінаудо показав світові, що таке справжній пасивний дохід. Хлопець заснув під час стріму, а користувачі намагалися розбудити його донатами. “Сонного красеню” вдалося заробити понад 5500 доларів. Цікаво, що хлопець не тільки розжився кругленькою сумою, але ще й запустив новий тренд на Twitch.

“Моя мама бісилася б, якби дізналася, що я заробляю гроші під час сну”, — жартував після цього випадку стример. “Вона думає, що я зараз бездельничаю. Почекайте, коли вона дізнається, що я заснув і все одно продовжив заробляти гроші”

Після цього він підключив бота, який дозволив користувачам підключатися до відео за донати (гроші) і пішов спати. При цьому він був у навушниках, тому чув відео. Заробіток продовжився. Сплячого стримера полюбили більше, ніж деяких сполохані.

А це просто відео з каналу Mizkif. Хлопець так привабливий, що люди готові платити йому навіть за сон!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.

Також нагадаємо: творці Diablo 4 проговорилися, коли вийде гра.