Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила пандемію коронавіруса COVID-19. По всьому світу від страшної хвороби помирають люди, країни закривають кордони і оголошують карантин і комендантську годину.

Тим часом люди все частіше згадують про пророцтва Мішеля Нострадамуса і болгарської ясновидиці Ванги.

Французька віщун у своїх нотатках передрікав поширення по світу "великої чуми", що прийшла з "морського міста".

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Провидиця Ванга пророкувала, що в першому десятилітті XXI століття "страшна зараза віднесе безліч життів". Згідно її пророцтва "за цей час загине величезна кількість людей". Однак тоді вона мала на увазі, що епідемія почнеться не в Китаї, а в Африці. Цю інформацію озвучив особистий перекладач ясновидиці Петро Стоянов в ефірі російської програми "насправді".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також у своєму пророцтві Ванга говорила, що на створення необхідної вакцини людству знадобиться близько року, але за цей час хвороба забере багато життів. Треба сказати, що прогнози лікарів з приводу створення вакцини збігаються з прогнозом, і перемогти цей смертоносний вірус буде не так просто.

Деякі стверджували, що письменник 15-го століття і передбачуваний пророк Нострадамус передбачив спалах "великої чуми" в майбутньому.

Користувач Twitter Марко Малакара сказав: "Антихрист очолює Білий дім, сарану, повені, мухи, коронавірус. Я думаю, що це те, що Нострадамус говорив нам близько 546 років тому".

Послідовники Нострадамуса вважають цю людину могутнім пророком, провидцем, який передбачив Великий пожежа в Лондоні в 1666 році і підйом Адольфа Гітлера у 1933 році.

Нострадамус написав свої передбачувані пророцтва у формі містичних місць, відомих як катрени.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, біблійні "вершники Апокаліпсису" мчать на Єгипет.

Як повідомляв Знай. ua, Путін натрапив на пророцтво з-за двох гвоздик.

Також Знай. ua писав, що Ванга передбачила коронавірус ще 100 років тому, який знак помітила провидиця.