Жінка 10 років не виходила з дому через колосальне ожиріння, і лише завдяки неймовірним зусиллям, вона змогла скинути перших 100 кілограмів і вирватись з "домашнього полону".

Любов Нурдінову з Тюмені журналісти прозвали "найважчою жіноюка у світі", адже її вага становила більше 350 кілограмів. І невідомо, як би закінчилось життя 56-річної жінки, якби їй не допомогли почати долати проблеми із зайвою вагою.
Любов Нурдінова, скрін з відео
Любов Нурдінова, скрін з відео
Команда програми "Андрій Малахов. Прямий ефір" знайшли для прикутої до ліжка жінки відповідних спеціалістів.

Зараз медики допомагають пацієнтці повернутися до нормального життя. Любов Нурдінова вже скинула сто кілограмів і намагається самостійно пересуватися, щоправда, поки що спираючись на ходунки. Але це перші її кроки за 10 років!

"Коли мене привезли в лікарню, будь-який рух був для мене випробуванням. Я так боялася. Просила, щоб мене відпустили додому. Переживаю, як там сини Льоша і Саша. Думаю, що зі мною далі буде, коли я схудну, навіть з'являлися думки про смерть, але потім згадую про дітей, і хочеться жити. Зараз мені з кожним днем ​​стає легше. Я відчуваю себе краще і чекаю нових результатів", - зізнавалася Любов.

Про те, що перетворення Нурдінової не проходили гладко, розповів хірург Казбек Аутлєв, який стежить за станом пацієнтки.
Любов Нурдінова, скрін з відео
Любов Нурдінова, скрін з відео
За словами лікаря, жінка відчайдушно опиралася змінам.

"Зараз ми з нею спілкуємося душа в душу, посміхаємося і вітаємося. Але в перші дні був жах. Вона злилася, вимагала їжі, хотіла виписатися. Я сказав: "Ідіть, якщо зможете". Так, розмова у нас був досить жорсткою. Але мета поставлена, шляху назад немає", - розповів доктор.