Мандрівник і телеведучий Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" продовжує подорож по Китаю в рамках передачі. На цей раз він відправився на полювання за медузами і спробує на смак справжній морський сніданок з делікатесного кришталевого м'яса.

Команда "Світ навиворіт" поїде у невелике портове містечко, де видобувають величезну кількість риби і молюсків. До процесу видобування долучиться і Дмитро Комаров. Але найголовніша промислова особливість цього регіону - медузи. Щороку місцеві фабрики доставляють в магазини і ресторани по всій країні 5 мільйонів кілограмів медуз, яких використовують в приготуванні багатьох страв.

Комаров, фото прес-служби 1+1
Комаров, фото прес-служби 1+1

Медузи старші за дерева і динозаврів, і практично безсмертні. Китайці вигадали спосіб, як допомогти природі з користю для себе - і стали відловлювати тонни медуз в промислових цілях.

"У мене до приїзду в Китай навіть в думках не було, що медуз їдять. Коли ми з вами чуємо слово «медуза», то в останню чергу думаємо про їжу. Для нас це щось страшне і слизьке, а для китайців - делікатес. Чогось подібного я не куштував ніде в світі", - каже ведучий.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Українські мандрівники випробують себе в ролі матросів на борту корабля. Вони виконуватимуть завдання капітана, і спробують приготувати для екіпажу справжній морський сніданок з медуз.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаров з "Світу навиворіт" зловив гігантського водного монстра в епіцентрі коронавіруса.

Як повідомляв Знай. ua, Комаров з "Світу навиворіт" відшукав в Китаї "еліксир молодості".

Також Знай. ua писав, що поки Комарів підкорює світ, його чарівна дружина влаштувала сексуальні танці.