Український телеведучий Дмитро Комаров похвалився сніданком, який для нього приготувала його нова дружина, телеведуча Олександра Кучеренко.

Пост з фотографією сніданку Комаров виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Звичайний сніданок від коханої дружини @aakucherenko Не втримався, сфоткав🙂 До речі, це перша фотка їжі, яку я викладаю в стрічку", - написав у підписі до фотографії Комаров.

На знімку можна побачити тарілку у формі серця, на яку викладена запечена у фользі риба, запечена картопля і цибуля, помідори черрі і соус. Біля тарілки лежить ніж і виделка, а також можна побачити столове приладдя для солі і перцю у вигляді панд.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дмитро Комаровський регулярно вкладає фотографії зі своєю дружиною Олександрою Кучеренко. Так, можна побачити його привітання з восьмим березня, на якому Комаров обіймає супутницю.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Олександра Кучеренко - телеведуча на каналі ICTV. У минулому вона виборола титул міс Україна 2016.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Комаров зі "Світу навиворіт" спіймав гігантського водного монстра в епіцентрі коронавірусу - фото здобичі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дмитро Комаров відверто поділився про розставання з дружиною: "Для справжнього кохання...".

Також "Знай.ua" писав, поки всі борються з коронавірусом, Комаров зі "Світу навиворіт" відшукав у Китаї "еліксир молодості".