Відомий мандрівник Дмитро Комаров, який днями презентував новий сезон своєї тревел-програми "Світ навиворіт", розповів шанувальникам, як переживав розлуку з молодою дружиною Олександрою Кучеренко, поки був в експедиції в Китаї. Виявилося, що парочка примудрялася часом літати один до одного за час, поки проходили зйомки, а це тривало близько пів року.

У своєму Instagram Комаров опублікував миле фото з Сашею, на якому вони зображені на борту літака Turkish Airlines. І це не випадково, адже за словами Дмитра, саме літаками цієї авіакомпанії вони з Сашею літали один до одного: "Саме під «крилами любові» Turkish Airlines, як ми негласно з дружиною назвали цю авіакомпанію, до мене в Китай або найближчих до нього точок кілька разів прилітала Саша, а я літав до неї.

Нагадаємо, Комаров з "Світу навиворіт" врятував десятки дітей простим способом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Комарова похвалилася ідеальною фігурою в розкішному вбранні.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров з "Світу навиворіт" зустрінеться з неземними істотами.