Олександра Кучеренко – популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а з недавніх пір ще і дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram, і цей раз не став винятком – Саша показала кілька кадрів, на яких її можна побачити під час заняття танцями. Виявилося, що модель не закинула своє хобі, яке по суті і звело її з Дмитром, адже вони зустрілися саме на шоу "Танці з зірками".

На нових фото Олександру можна побачити в короткому чорному "танцювальному" платті оригінального фасону, яке підкреслило стрункі ноги в акуратних туфельках. Її волосся зібране в недбалу зачіску, а на обличчі немає макіяжу. Видно, що дівчина в захваті від своїх танців, ще й іншим провела майстер-клас з латинської техніки. "Ніщо так не заряджає, як танці! Хто хоч раз віддався ритмам самби, той погодиться. Сьогодні провела майстер-клас з латини. І мені так приємно було бачити палаючі очі стількох дівчат, закоханих у танець!", - написала Саша. А фанати кинулися обговорювати знімки і засипати дівчину компліментами і привітаннями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.