За останні тижні ми чуємо тільки негатив про коронавирусе. Зведення як з фронту: скільки заражених, скільки померлих, яка географія і т. д. Але невже на тлі загальної обстановки не може бути дійсно милих новин? Виявляється, це можливо. Саме така новина прийшла з Чикаго.

Через коронавірус місцевий океанаріум призупинив роботу. Люди не зможуть помилуватися чудовими морськими рибами і тваринами до закінчення карантину, зате це змогли зробити пінгвіни! Співробітники океанаріуму пустили на територію двох маленьких пінгвінів! Це відео розчулило всі соціальні мережі.

На ролику зображено момент, як двоє пташенят неспішно прогулюються по пустельних коридорах океанаріуму. Пінгвінята з величезним задоволенням розглядають навколишні скляні панелі, за якими граються різні рибки, скати, акули, і маса іншої живності. Після прогулянки пташок чекав приємний і дуже смачний бонус.

Зрозуміло, навряд чи пінгвінята запам'ятають цю прогулянку на все життя. Однак немає сумнівів, що вони залишилися вражені. І це дійсно наймиліша новину про коронавірус.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, глобальне потепління знищує Антарктиду, цілі натовпи живих істот безслідно зникають

Як повідомляв портал Знай.uа, пінгвіни заполонили невеликий острів в Антарктиді.

Також Знай.uа писав дослідники наткнулися на останки короля Антарктиди