Що врятує в карантин від нудьги і одночасно наповнить духовно, розвине інтелект і допоможе відволіктися від загальної паніки? Звичайно, мова про книжки. Більшість з нас читає в електронному форматі, так і книжкові магазини нині закриті. Ми хотіли б поділитися з вами дванадцятьма сайтами, де можна легально і безкоштовно, читати і завантажувати книги на різних мовах. Так що запасайтеся затишним пледом і теплими носочками, ставте чайник і готуйтеся пірнути в найкорисніше заняття в світі - читання.

Книги українською мовою

Наша мова входить в число одних з найкрасивіших у світі. Справжню насолоду від розмаїття, багатства і співучості української мови можна отримати на таких сайтах:


Тут ви знайдете книги, власне, українських письменників, як класиків так і наших сучасників (Василь Шкляр, Люко Дашвар, Любко Дереш та багато інших), а також переклади на українську всесвітньо відомих класичних творів Віктора Гюго, Еріха Марії Ремарка, Оноре де Бальзака та інших.

Книги на англійській мові

Англійська мова - найпоширеніший у світі, за ним давно закріпився статус інтернаціональної мови. Тому якщо ви хочете підтягти свою англійську, одночасно отримавши задоволення від читання; Або якщо ви віддаєте перевагу оригінали книг світових класиків переказам, то ці сайти для вас:


Читання - одне з вищих блаженств для нашого розуму: ілюстративне фото з відкритих джерел

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Книги польською

Книги на польській мові будуть зрозумілі кожному українцеві - адже більшість слів схожі на наші. А крім того, читаючи книги польською, ви значно розширите свій словниковий запас, і, коли закінчиться карантин, будете вільно себе почувати, подорожуючи по близькому зарубежю. Класні книги польською знайдуться тут:

Книги на французькій мові:

Мова пояснень в любові, мова аристократії. Французька - одна з найкрасивіших і вишуканих мов на світі. Читайте французькі книги в оригіналі на таких сайтах:


Книги російською

Російська мова надзвичайно багата, вона створена для мистецтва словесності. Класика, наукова література, фантастика, мистецтво, історія, психологія російською мовою тут:

Бажаємо вам приємного читання і ненудного карантину!

Нагадаємо, книги Харукі Муракамі: пориньте в паралельну реальність.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що карантин не позбавить картин: топ музеїв і галерей світу, які можна відвідати не виходячи з дому.