Гороскоп на 23 березня Овен

Ви готові на що завгодно, лише б не займатися власними справами. Допоможіть кому-небудь з його труднощами, а завтра він вирішить ваші.

Гороскоп на 23 березня Телець

День буде схожий на змагання з бігу з перешкодами. Вони будуть дрібними, але їх буде багато.

Гороскоп на 23 березня Близнюки

Все тече, все змінюється, і вам все одно від цього нікуди не дітися. Щось зміниться в черговий раз.

Гороскоп на 23 березня Рак

Вашою сильною стороною буде непробивна розсудливість. Однак не слід чекати того ж від людей, з якими ви будете спілкуватися, тут на вас чекатиме розчарування.

Гороскоп на березень

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Гороскоп на 23 березня Лев

Ніхто не досконалий, і вас це теж стосується. Вам доведеться визнати свою неправоту, причому краще поквапитися, поки вас не ткнули в неї носом.

Гороскоп на 23 березня Діва

Ви будете почувати і стурбованість і задоволення одночасно. Начебто для першого з цих відчуттів особливої причини і не буде, але краще злегка підстрахуватися.

Гороскоп на 22 березня Терези

Ви будете несподівано слабкі. Нічого не робіть самі, змусьте ворушитися інших, адже слабкість теж можна зробити своєю зброєю.

Гороскоп на 23 березня Скорпіон

Те, що відбувається безпосередньо з вами і навколо вас знаходиться поки на початковому щаблі. Ви ще можете внести деякі зміни за власним смаком.

Гороскоп, фото pxhere.com
Гороскоп, фото pxhere.com

Гороскоп на 23 березня Стрілець

Не дайте вороху труднощів, що вас переслідують зіпсувати настрій вам і оточуючим. Придивіться уважніше, ці бридкі труднощі зовсім не такі страшні, якими здаються.

Гороскоп на 23 березня Козеріг

Вам досить важко буде з ким-небудь про що-небудь домовитися. Якщо переговори мають для вас хоч найменше значення, постарайтеся їх відкласти.

Гороскоп на 23 березня Водолій

Чим більш сильну відразу буде викликати у вас те чи інше заняття, тим швидше ви з ним будете справлятися. Варто переробити всі неприємні справи.

Гороскоп на 23 березня Риби

Ви цілком можете заслужити собі звання всезнайки. А ось з яким виразом воно буде підноситися, цілком залежить від того як ви будете висловлюватися з того чи іншого приводу.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зараз у багатьох людей буде чимало вільного часу, особливо у студентів і школярів. Але цей час можна зайняти весело – багато ігор тепер безкоштовні.

Також Знай.ua писав, після введення карантину багатьох українців почали звільняти з робіт або змушувати писання заяву самим, але це не законно. Українським працівникам розповіли, куди звертатися для захисту своїх прав.