У вас сірий день, в якому не вистачає яскравих фарб? Ми пропонуємо вам посміятися з цього дня та з самого себе, адже немає нічого краще самоіронії. Анекдоти від Знай.uа піднімуть настрій кожному навіть у коронавірусний карантин.

"Здається, це величезна дурість - "робота вдома"... Моя сім'я не дуже цьому рада... Інокентій, 41 рік, патологоанатом"

****

Дивовижне поруч. За минулу добу, вперше, на "швидкій" жодного випадку кишкової інфекції! Адже всього лише руки мити почали...

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

****

- Петрович, а чого ти на смітник у костюмі та краватці став приходити?

- Так я тепер середній клас, треба відповідати цьому.

****

Я звертаюся зараз до тих, хто не скупився гречкою, не втарився туалетним папером, і пройшов повз макаронів... Якщо ви читаєте це, ви і є Опір.

****

- Що ми скажемо богу тверезості?

- Не сьогодні.

****

Їм тільки чорний шоколад, тому що у нього набагато більше корисних якостей: менше цукру, вище відсоток корисного какао, ні з ким не треба ділитися, тому що крім тебе цю сажу з сушеною журавлиною їсти ніхто не стане.

****

- Коли я в останній раз прийшов додому напідпитку, діти мене не впізнали.

- А коли протверезів?

- А коли протверезів - я зрозумів, що потрапив не в ту квартиру…

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше