З Російської Федерації прийшли досить "духовні" новини з відтінками трагікомедії. Стало відомо, що російські священики продовжують знайомитися з різними видами повітряного транспорту. Тепер для молебню проти коронавірусної інфекції стали використовувати повітряну кулю, з іконами, звичайно.

Про це стало відомо завдяки відеозапису, який опублікував один з мережевих російських пабліків.

За інформацією авторів публікації, настоятель храму в Пермському краї Максим Кайгородов пролетів на повітряній кулі з написом "Пермський край". Найцікавіше те, що він зізнався про перший у своєму житті політ, він також заявив, що до чортиків боїться висоти.

"До Божої матері в першу чергу зверталися з молитвою до Російської церкви у важкі хвилини, і, звичайно ж, ми беремо з собою ікону Божої матері, щоб осяяти наше місто, щоб під покров Божої матері виручити всіх нас", – заявив Максим Кайгородов.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Як відомо, такий от "захисний" політ тривав близько години, а священик читав молебень. Під час польоту священик читав молитви про порятунок людей від усіх хвороб, в тому числі і від коронавірусної інфекції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, львів'ян обурила натовп біля церкви в розпал карантину, - "А що на Великдень буде?".

Як повідомляв Знай.uа Пасха 2020 - 6 кулінарних шедеврів, які повинні бути на столі у кожної господині.

Знай.uа писав, церква-онлайн – українські священики перейшли на "віддалену роботу", як тепер висповідатися.