Під час карантину в соцмережах Twitter і Instagram з'явилося безліч фотографій, на яких дівчата приміряють подушку замість вечірніх суконь.

Красуні кріплять подушку на оголене тіло, фіксуючи її поясом. При цьому образи доповнюють красивими декораціями і макіяжем (в більшості випадків). І все це заради нового челенджу #pillowchallenge, який зараз швидко набирає популярність.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коханка телеведучого Володимира Остапчука взяла участь в цікавому челенджі #pillowchallenge. Красуня позувала в білосніжному вбранні з подушки, закріпивши цей шедевр масивним поясом.

Як повідомляв портал Знай.uа, останнім часом особливо популярним є #pillowchallenge, який вже зібрав понад 10 000 знімків в Instagram. Взяла участь в ньому і Наталія Горова, прийомна донька Потапа.

Також портал Знай.uа писав, що співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла.