Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на канікули в сонячну Мексику з чоловіком Потапом, радуючи безліччю кадрів навіть по поверненню в Київ. Так, артистка виставила яскраве фото, поділившись з шанувальниками несподіваними новинами: виявляється, Настя випустила спільний трек під назвою "Miami" з такими зірками, як JACOB FOREVER і JESSY FRANK, яскрава прем'єра якого відбулася 24 січня.

"Вже відбулась прем‘єра гарячого синглу “MIAMI”🌴 Переходьте за посиланням у шапці профілю. Мені дуже приємно зробити круту колаборацію з неймовірними @jacobforever и @elgatoindio, вони справжні професіонали і в результаті вийшов класний трек із чудовим настроєм. Всім Майямі!", - поділилася радістю Каменських. Фолловери взялися оцінювати прем'єру: "це дуууже круто,цілий ранок слухаю😻🔥🔥🔥", "Просто відрив голови ❤️❤️❤️👍👍🔥🔥🔥🔥🔥БАААЛДЬОЖ🔥🔥🔥🔥", "Вогооньь 😍😍🔥🔥", "Дуже круто з ранку слухаю❤️❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Круто ,круто🔥🔥🔥🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.