Як часто ви нервуєте? Напевно, це відбувається досить часто. Серйозні розмови, важливі події, виступи перед публікою і т. д. Заспокоїтися і привести нерви в порядок перед цим буває дуже складно. Але чи є хоч якийсь вихід з цієї ситуації? Вчені розповіли спосіб, як боротися з нервами і страхом перед серйозними подіями.

приготування їжі, фото Pxhere
приготування їжі, фото Pxhere


Що потрібно робити в таких випадках? Жувати! Вчені розповіли, що якщо ви жуєте жуйку або що-небудь інше, в мозок подаються особливі нейронні сигнали. У цей момент мозок відчуває себе в безпеці, і дає сигнал тілу розслабитися. Після цього людина може заспокоїтися.
Тому якщо вам належить важлива подія, конференція, бізнес-зустріч, виступ, обов'язково тримайте при собі жуйку, іриску, іншу жувальну цукерку. І так, якщо ви бажаєте схуднути, краще не нервувати після 18:00.

Раніше Знай.иа повідомляв - Забудь про хімію і стань Рапунцель - топ продуктів, які зроблять вас ідеальною.

Як повідомляв портал "Знай.іа", фахівець розповіла про харчування і фізичних навантаженнях людей з другою групою крові.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також "Знай.іа" писав, як позбавитися від зморшок і відновити шкіру обличчя.