Зі Сполучених Штатів Америки прийшли дуже добрі і веселі новини. Так, в штаті Пенсільванія 93-річна жінка, яка знаходиться на самоізоляції через пандемію коронавірусу, отримала 150 баночок пива марки Coors Light. А все це сталося через те, що в своєму вікні показала табличку з написом, що її запаси пива закінчилися.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Олів Веронезі з Пенсільванії, фото: Facebook
Олів Веронезі з Пенсільванії, фото: Facebook

За інформацією журналістів, раніше пенсіонерку Олів Веронезі сфотографували з банкою Coors Light і табличкою "Мені потрібно ще пива!". Дізнавшись про це, пивний гігант Molson Coors відправив пенсіонерці 150 банок Coors Light.

Олів Веронезі з Пенсільванії, фото: Facebook
Олів Веронезі з Пенсільванії, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

"Коли ми побачили повідомлення Олив, ми зрозуміли, що повинні скористатися можливістю не тільки зв'язатися з кимось, хто викликав посмішку на наших обличчях під час цієї пандемії, але і дав нам особливу можливість подякувати за те, що є шанувальником Coors Light", - заявив представник Molson Coors.

Отримавши посилку, Олів Веронезі змінила табличку на "Отримала багато пива!". Її прохання про пиво набрало більше 50 тисяч репостів у Facebook та більше 3 тисяч коментарів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві чоловік відпочивав зі жрицею любові і отримав по голові. Ох вже ці жінки!

Як повідомляв Знай.uа у Львові чоловік і дружина померли в один день, і вічна любов тут ні при чому. Вбивцю шукають.

Знай.uа писав, пробігла п'ять зупинок заради хусточки - 92-річна бабуся втекла з вікна будинку через Великодня.