В умовах карантину люди працюють з дому, і домашні улюбленці стають для них колегами. Однак для ведучого прогнозу погоди його кішка стала не просто співведучою, а справжньою зіркою прямого ефіру.

Так, головний метеоролог телеканалу WFIE-TV 14News Джефф Лайонс тепер веде передачу разом зі своєю улюбленицею. Зараз він працює віддалено, студія з зеленим полотном розташована прямо в їдальні.

So, Betty is now viral on the Internet ! I've had a lot of requests for the video, so here is the behind-the-scenes (thanks to Jackie Monroe at the studio) and then what went over the air. As you can see, Betty needs to be limbered up before showtime ! What should our next stunt be ?

Geplaatst door Jeff Lyons - 14 News op Maandag 13 april 2020

Джефф повідомив виданню Bored Panda, що під час одного з ефірів кішка Бетті сиділа під столом, і режисер попросила показати її. І тоді ведучий підняв кішку на руки.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Після свого дебюту Бетті стала головною зіркою прогнозу погоди і навіть затьмарила свого господаря. Переглядів у програми стало помітно більше, з'явилися глядачі з Європи і Австралії, яких цікавить явно не погода, а кішка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, малайська тигриця в Бронксському зоопарку могла заразитися коронавірусом від доглядача. У неї – сухий кашель і зниження апетиту. Це перший випадок передачі Covid-19 від людини до дикої тварини.

Як повідомляв портал Знай.uа, кішка в Ухані вижила і народила в самоізоляції без господарів – історія чотирилапої щасливиці.

Також портал Знай.uа писав, що у Бельгії зареєстрували перший випадок, коли жінка заразила кішку коронавірусом.