Як відомо, практично в кожної жінки в гардеробі є колготки – це та сама деталь одягу, яка може спокійно як зіпсувати стильний образ, так і зіграти на руку. Відтак, відомі стилісти склали рейтинг ТОП-5 колготок, який варто як найшвидше позбутися, аби завжди "сяяти" та виглядати струнко.

Так, за словами експертів, чорний колір колготок робить жінок стрункішими, щоправда, такий прийом працює не завжди, адже щільні чорні колготки тільки обтяжують образ. За рахунок того, що низ вийде масивним, колготки будуть нещадно повнити. Тому, аби ніжки виглядали стрункими, слід носити напівпрозорі колготки.

Кольорові колготки

Також невдалий варіант і колготки з люрексом - вони зроблять ноги товщі в два рази. Такий дизайн небезпечний навіть для моделей. Варто уникати і колготок з дрібним, повторюваним принтом і геометрією, бо такий дизайн візуально зробить ноги ширше і повніше.

Окрім цього, потрібно бути акуратніше підійти до вибору кольорових колготок, адже їх складно поєднувати і вони можуть перетворити ніжки в повні "сосиски".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Вписуються не в кожен образ і "Бунтарські" колготки в сітку. Вони можуть виглядати недоречно і вульгарно. Якщо ви все вирішили їх одягнути, то колготки повинні бути в "середню" сітку - велика сильно повнить.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що склали перелік продуктів, які допоможуть впоратися з ПМС.

Як повідомляв портал "Знай.ua", фахівець розповіла про харчування і фізичних навантаженнях людей з другою групою крові.

Також "Знай.ua" писав, як позбавитися від зморшок і відновити шкіру обличчя.